Ορσαλία Παρθένη: «Ο πατέρας μου ήταν ένας σίφουνας που παρέσυρε τα πάντα γύρω του»
Designers

Ορσαλία Παρθένη: «Ο πατέρας μου ήταν ένας σίφουνας που παρέσυρε τα πάντα γύρω του»

H Ορσαλία Παρθένη αποδεικνύεται μια ικανότατη κληρονόμος στο τιμόνι του οικογενειακού brand Parthenis και με το όραμά της εμπνέει τον σεβασμό στους ανθρώπους του χώρου της.

Πώς κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων της;

«Κακά τα ψέματα. Ανέλαβα κάτι που είχε ήδη μια ιστορική αξία. Καμιά φορά αστειευόμενη λέω ότι είμαι η πριγκίπισσα της ελληνικής μόδας. Το λέω για αστείο, αλλά ισχύει κιόλας. Κάποιοι βέβαια σκέφτονται ότι όλο αυτό το κληρονόμησα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι στην ηλικία που βρίσκομαι σήμερα και μετά από όσα έχω κάνει, δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.

Ουσιαστικά σεβάστηκα αυτό που έφτασε στα χέρια μου και εργάστηκα για να το διατηρήσω, να το εξελίξω και να το πάω παρακάτω, να γράψω τα νέα κεφάλαια της ιστορίας. Και μάλιστα το έκανα με απόλυτη συνέπεια και αξιοπρέπεια. Κι ας υπάρχει η αντίληψη ότι η δεύτερη γενιά καταστρέφει!», τονίζει.

«Εχω δύο γιους -15 και 11 χρόνων και επομένως στην εφηβεία- κι αν δεν είχα τη βοήθεια του άντρα μου, ομολογώ ότι θα ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθω σε ένα τόσο απαιτητικό επάγγελμα», αναφέρεται στον σύζυγό της, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τον κινηματογράφο και τη μουσική ως marketer, και συμπληρώνει: «Είναι απόλυτα υποστηρικτικός, συζητάμε για τη δουλειά μου και ανταλλάσσουμε απόψεις. Παρακολουθεί τα πάντα. Δική του ιδέα ήταν η δημιουργία του δικού μου e-shop πριν από πολλά χρόνια».

Αν ο σύζυγός της είναι πρόσωπο-σταθμός στη ζωή της, εξίσου σημαντικός υπήρξε για την ίδια και την καριέρα της ο Δημήτρης Παρθένης, ο πατέρας της και μέντοράς της:

«Ηθελα να συνεχίσω το όραμα αυτού του ανθρώπου που έγραψε κάποτε το απόλυτο success story. Για πολλά χρόνια δεν υπήρχε Ελληνίδα που να μη διέθετε ένα τουλάχιστον κομμάτι του στην γκαρνταρόμπα της. To brand Parthenis ήταν για δεκαετίες το μεγάλο trend. Οσο για τον πατέρα μου, ξεχώριζε για το πάθος, την ταχύτητά του και την πρωτοποριακή του σκέψη. Ηταν ένας σίφουνας που παρέσυρε τα πάντα γύρω του. Εξέπεμπε μια σπάνια δημιουργική ενέργεια», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved