Από το Next Top Model στα σαλόνια του Armani
Models

Από το Next Top Model στα σαλόνια του Armani

Το όνομα της έγινε ευρύτερα γνωστό στη βαλκανική χώρα όταν πήρε μέρος στη δημοφιλή εκπομπή «Next Top Model» που έγινε το εφαλτήριο για να κλείσει τα πρώτα συμβόλαια διαφημίζοντας μεγάλους οίκους.

Στην Ελλάδα θα έρθει για να σπουδάσει Business administration σε συμβεβλημένο αμερικανικό πανεπιστήμιο και συγχρόνως θα συνεργαστεί με το γνωστό πρακτορείο VΝ. Θα ακολουθήσουν δεκάδες φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά εγχώρια περιοδικά και όταν βρεθεί στο Μιλάνο θα συνεργαστεί με τα show rooms γνωστών οίκων όπως οι Armani, Fendi, Custo Barcelona και Iceberg.

«Το Μιλάνο αποπνέει έντονο κοσμοπολίτικο αέρα, κυριαρχεί το καλό γούστο και η μόδα αποθεώνεται», λέει η Ελληνορουμάνα, Ραμόνα Βλαντή και προσθέτει: «Υπό αυτή την έννοια δεν νοείται μοντέλο με διεθνή καριέρα που να μην έχει εργαστεί έστω και για μικρό διάστημα εκεί» Λίγο πριν αποφοιτήσει από τη σχολή της και φύγει για μεταπτυχιακά στην Αμερική, η Ραμόνα γνωρίζει τον άνδρα που θα της αλλάξει τη ζωή. «Με τον σύζυγό μου, ο οποίος ασχολείται με συστήματα ασφαλείας, γνωριστήκαμε μέσα από κοινές παρέες. Ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα, παντρευτήκαμε κι έτσι πολιτογραφήθηκα Ελληνίδα. Τώρα πια δεν είμαι μόνο παντρεμένη αλλά και μητέρα δύο παιδιών», λέει στο Πρώτο Θέμα. Ο συνδυασμός μητρότητας και μόντελινγκ δεν τη δυσκόλεψε, αφού, όπως η ίδια παραδέχεται, είχε αμέριστη βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα. «Αποκτώντας παιδιά, ολοκληρώνεσαι, ομορφαίνεις. Το σώμα ξεχειλίζει από καλοσχηματισμένες καμπύλες και θηλυκές ορμόνες. Είμαι υπερήφανη και ευτυχισμένη που οι κόρες μου, 3 και 4 σήμερα, αγαπούν τη δουλειά μου και λένε ότι όταν θα μεγαλώσουν θέλουν να μάθουν να ποζάρουν σαν τη μαμά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved