Τα ακριβά γούστα της Μέγκαν Μαρκλ! Πήγε σε συναυλία με φόρεμα Valentino αξίας 5.500 ευρώ!
G-Fashion

Τα ακριβά γούστα της Μέγκαν Μαρκλ! Πήγε σε συναυλία με φόρεμα Valentino αξίας 5.500 ευρώ!

Μπορεί η συναυλία της Κέιτι Πέρι στο Λας Βέγκας να μην ήταν μία όποια να 'ναι συναυλία, όμως δεν εξηγείται και η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με φόρεμα Valentino αξίας 5.500 ευρώ. 

Όσοι την παρακολουθούν στυλιστικά βέβαια, γνωρίζουν ότι η Μέγκαν έχει επτά φορές πιο ακριβή γκαρνταρόμπα από εκείνη της Κέιτ Μίντλετον την οποία έχουμε δει μέχρι και με φόρεμα γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.

Το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Μέγκαν στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι στο «Resorts World Theatre» με αφορμή τη συναυλία της Πέρι, ήταν μίνι του οίκου Μaison Valentino που κοστίζει πάνω από 5.500 ευρώ.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι αυτό το φόρεμα είναι ένα από τα εκατοντάδες που διαθέτει η τεράστια και πανάκριβη ντουλάπα της η οποία διαθέτει επίσης δημιουργίες σε ρούχα και καλλυντικά από κορυφαίους οίκους όπως Hermès, Chloé, Altuzarra, Maison Valentino, Oscar de la Renta και Chanel.

Δείτε το βίντεο από την Daily Mail:

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είχε συνδυάσει το πανάκριβο αυτό φόρεμα με γόβες Christian Louboutin που είναι από τους αγαπημένους της σχεδιαστές. Επίσης, η Μέγκαν έχει αδυναμία στις δημιουργίες του Jimmy Choo ενώ στις πιο casual εμφανίσεις της επιλέγει συνήθως παπούτσια Hermès. Δείτε παρακάτω το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved