Πώς κάνουν αποτρίχωση οι celebrities;
Trends

Πώς κάνουν αποτρίχωση οι celebrities;

Το laser είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους για να εμφανιστούν την ίδια μέρα με λείο δέρμα σε συναυλίες και events.

 

Έχετε δει παλιές φωτογραφίες των αδερφών Khloé Kardashian και Kim Kardashian; Σε μερικές από αυτές είναι ορατή η τριχοφυΐα σε ορισμένα σημεία του προσώπου. Σήμερα πάλι δείχνουν αψεγάδιαστες. Η μέθοδος αποτρίχωσης με laser στην οποία υποβλήθηκαν οι σταρ είναι η πιο σύγχρονη και την τιμούν και Ελληνίδες celebrities, όπως η Αμαρυλλίς και η Τόνια Σωτηροπούλου. Οι τελευταίες έχουν θεαθεί να βγαίνουν από το ιατρείο της δερματολόγου Δρ Αμαλία Τσιατούρα πρόσφατα.

Όπως εξηγεί η Δρ Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine «τα μηχανήματα laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς μας χαρίζουν αποτελέσματα πιο γρήγορα σε σχέση με την παλαιότερη τεχνολογία. Επιπλέον, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ψύξης η συνεδρία γίνεται ανώδυνα και κάποιος απολαμβάνει άμεσα ένα λείο δέρμα χωρίς τριχοφυΐα». Μάλιστα, όπως τονίζει η γιατρός, η διαδικασία γίνεται με ασφάλεια και το καλοκαίρι με ειδικό πρωτόκολλο και συγκεκριμένες παραμέτρους που ενδείκνυνται για μαυρισμένο δέρμα.

Η αποτρίχωση με laser υπερέχει έναντι εκείνης που γίνεται με το έντονο παλμικό φως (IPL). «Το IPL δεν είναι laser, η τριχοφυΐα φεύγει μετά από λίγες μέρες και συνήθως απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες με τη μέθοδο αυτή» τονίζει η Δρ Τσιατούρα. Επομένως, το χαμηλότερο κόστος είναι αρκετά παραπλανητικό.

Όσο για τον αριθμό των συνεδριών; Οι περιοχές όπως τα πόδια και το μπικίνι ανταποκρίνονται εξαιρετικά καλά και μέσα σε λίγες συνεδρίες έχετε ξεμπερδέψει. Στο πρόσωπο ίσως χρειαστείτε περισσότερες, καθώς οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση τριχοφυΐας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.cosmeticdermamedicine.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved