Δημήτρης Γιαννέτος: «Οι Έλληνες είμαστε πιο αυθόρμητοι, στην προσωπική μας ζωή»
Trends

Δημήτρης Γιαννέτος: «Οι Έλληνες είμαστε πιο αυθόρμητοι, στην προσωπική μας ζωή»

Στα γενέθλια του Χρήστου Βασιλόπουλου τον περασμένο Απρίλιο ο Δημήτρης Γιαννέτος πήγε στην Κούβα με τον Πάνο Βλάχο και τον Γιώργο Καραμίχο.

«Είμαι ευγνώμων γιατί τα συγκεκριμένα παιδιά, μαζί με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τη Λυδία Φωτιάδου και τη Δωροθέα Πασχαλίδου, είναι για εμένα σαν αδέλφια. Το Λος Αντζελες είναι τόσο μοναχική πόλη που αν δεν έχεις φίλους η ζωή δεν είναι εύκολη» τόνισε στο People.

- Γιατί λες ότι είναι μοναχική πόλη;

«Είναι μια πόλη πολύ απλωμένη. Δύσκολα μένεις κοντά σε κάποιον που ξέρεις. Είναι, επίσης, και η νοοτροπία των Αμερικανών πολύ διαφορετική. Για να συναντηθείς με κάποιον εκτός δουλειάς, πρέπει να το οργανώσεις μία εβδομάδα πριν. Οι Έλληνες είμαστε πιο αυθόρμητοι, στην προσωπική μας ζωή δεν θέλουμε να είναι όλα τέλεια οργανωμένα κι αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Αν δεν έχεις κοινή νοοτροπία, είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις 100% με τον άλλο. Ο Πολ, που είναι makeup artist και Αυστραλός, και η Καλομοίρα, που μένει μεν στην Ουάσινγκτον αλλά πάντα θα φροντίσουμε να βρεθούμε, είναι οι δικοί μου άνθρωποι στις ΗΠΑ.»

- Σου λείπει η Ελλάδα; Τελευταία φορά ήρθες πέρσι για να βαφτίσεις την Αναστασία, την κορούλα της Καλομοίρας και του Γιώργου, μαζί με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

«Έμεινα μόνο τέσσερις μέρες και μετά ήρθα κλεφτά για μία μέρα μόνο, όταν ήμουν στο Λονδίνο με τη Maria Menounos και πήγα στη Θεσσαλονίκη Σάββατο απόγευμα με Κυριακή απόγευμα μόνο για να δω την οικογένεια μου. Μου λείπουν οι δικοί μου, οι φίλοι μου, το ελληνικό καλοκαίρι και, φυσικά, το ελληνικό φαγητό. Αυτό το τελευταίο με σκοτώνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved