H Isabella Rossellini και η Lancôme αποδεικνύουν πως δεν είναι απαραίτητο να αλλάζεις με τις εποχές
Trends

H Isabella Rossellini και η Lancôme αποδεικνύουν πως δεν είναι απαραίτητο να αλλάζεις με τις εποχές

«Στη σημερινή διαρκώς μεταβαλλόμενη εποχή, μερικές φορές το πιο πρωτότυπο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να μην αλλάξει τίποτα»

Η πρώτη συνεργασία της Isabella Rossellini με το θρυλικό beauty brand Lancôme έγινε το 1982. Η ηθοποιός-μοντέλο ήταν ήδη στα 30 της όμως κέρδισε τις καρδιές των καταναλωτριών για παραπάνω από 14 χρόνια. Έγινε το πρόσωπο κρεμών, κραγιόν, του θρυλικού αρώματος Trésor και η αριστοκρατική ομορφιά της συνώνυμη με τη φινέτσα. Είναι μία ομορφιά διαχρονική που υπερβαίνει την ηλικία, τη μόδα, τις τάσεις και τις εξελίξεις της εποχής. Ομοίως διαχρονική είναι και η εμβληματική Hypnôse Drama Mascara που ήρθε το 2004 για να αλλάξει τα δεδομένα στο μακιγιάζ των βλεφαρίδων.

aaaaa

Μήκος, όγκος, ακαταμάχητο βλέμμα και ένα κοινό τόσο φανατικό που, μία Hypnôse Drama Mascara πωλείται ανά 36 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο έως και σήμερα. Η ανυπέρβλητη Hypnôse Drama Mascara δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει την ίδια σύνθεση και το ίδιο βουρτσάκι γιατί πολύ απλά, δεν χρειάζεται να αλλάξει. Ο πολύτιμος χυμός της είναι τόσο relevant και αποτελεσματικός σήμερα όσο ήταν και πριν από 15 χρόνια…

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved