Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα να κάνω μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια»
G-Secrets

Ελληνίδα ηθοποιός: «Είχα να κάνω μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια»

Η γνωστή ηθοποιός για πολλά χρόνια δούλευε ασταμάτητα και όπως εξομολογήθηκε είχε 25 χρόνια να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της σήμερα.

Είχες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα εδώ και 25 χρόνια;

Βέβαια. Στους μαθητές μου λέω ότι τους εύχομαι να το πάθουν. Όταν η δουλειά μου, τότε που παίζαμε από το πρωί με γυρίσματα, μετά είχαμε την πρόβα για την καλοκαιρινή σεζόν κι έπειτα δύο παραστάσεις στο θέατρο, οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν η εβδομάδα ίων Παθών πριν από το Πάσχα. Πότε να πήγαινα για μπάνιο; Επί 25 χρόνια δεν υπήρχε για μένα η έννοια των διακοπών.

Είσαι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να τελειώσουν τη ζωή τους στο θεατρικό σανίδι;

Όλοι οι ηθοποιοί το λέμε, ειδικά εκείνοι που έχουμε γνωρίσει του5 παλαιότερους ηθοποιούς. Πρόλαβα κι έπαιξα μαζί με τη Βλαχοπούλου, τον Μουστάκα, τον Ρίζο, τον Ρηγόπουλο, τη Μάρω Κοντού,. ανθρώπους που μας έχουν διδάξει ότι δεν παύεις ποτέ να είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου. Είμαστε ερωτευμένοι με τη δουλειά μας οπότε είναι φυσικό να θέλεις να πεθάνεις δίπλα στον ερωτά σου.

Το να γίνεις μάνα στα παιδιά της σχολής σου, όπως είπες, χρειάζεται πολλή υπομονή, ενέργεια και να αφιερώνεις πολύ χρόνο. Δεν είναι ψυχοφθόρο;

Ναι, είναι, γιατί έρχεται κάποια στιγμή που ως άνθρωπος, επειδή ο δάσκαλος έχει πολλά παιδιά και πρέπει να είσαι το ίδιο αφοσιωμένη σε όλα, δεν έχει την πολυτέλεια της συμπάθειας ή της αντιπάθειας. Υπάρχουν παιδιά που έρχονται με πάρα πολλά προβλήματα, που χρήζουν ιατρικής και ψυχιατρικής βοήθειας, με βουλιμία, με νευρική ανορεξία...

Σου έχει συμβεί περιστατικό που να μην έχεις μπορέσει να το διαχειριστείς;

Βεβαίως μα είναι δυνατόν; Μέχρι στιγμής έχουν περάσει πάνω από 700 παιδιά, πώς είναι δυνατόν να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όλα; Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσει επιχειρηματικά. Ένα από αυτά είναι η εκπαίδευση. Δεν γίνεται να είσαι επιχειρηματίας-εκπαιδευτικός, δεν γίνεται να αντιμετωπίσει σαν χρήμα αυτά τα παιδιά. Αν το αντιμετωπίσει έτσι, αποκλείεται να είσαι καλός δάσκαλος.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved