Δείτε την Miss Hellas Ράνια Λυκούδη πως είναι και τι κάνει σήμερα
Back To the Future

Δείτε την Miss Hellas Ράνια Λυκούδη πως είναι και τι κάνει σήμερα

Τη δεκαετία του ’90 η Ράνια Λυκούδη μαζί με την αδερφή της Μένη, έκαναν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ με πασαρέλες, φωτογραφίσεις αλλά και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε πρωινές εκπομπές.

Η Ράνια Λυκούδη το 1996 κατέκτησε τον τίτλο της Mις Ελλάς στα καλλιστεία του Ant1 και λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε τη δική της οικογένεια με τον Ζάχο Αναστασιάδη.

Σήμερα απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη έχει η οικογένεια της, απέχει από το χώρο του μόντελινγκ ωστόσο παραμένει το ίδιο γοητευτική και σέξι.

«Είμαι χειμερινή κολυμβήτρια και πηγαίνω στη Βουλιαγμένη. Ακόμη και οι δυο πρίγκιπες της ζωής μου, τα δυο αγόρια μου, μόλις γυρνάμε από τις διακοπές και μέχρι τον Νοέμβριο κάνουν θαλάσσια μπάνια και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσουμε τα μπάνια» είπε στην espresso και συνέχισε για την καριέρα της: «Ήμουν πάντα εγώ μάνατζερ του εαυτού μου και πάντα διάλεγα τις δουλειές που θα κάνω. Αν προκύψει κάτι που μ’ ενδιαφέρει και είναι για φιλανθρωπικό σκοπό δεν θα πω ‘’όχι’’ στο να ξαναπερπατήσω στη πασαρέλα. Όπως για παράδειγμα πρόσφατα που έδωσα το παρόν στην επίδειξη του οίκου Τρανούλη για τις ανάγκες του συλλόγου Φλόγα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved