Το ξένο star system στη Μύκονο! Και πού να έρθει ο Αύγουστος!
Gossip Cam

Το ξένο star system στη Μύκονο! Και πού να έρθει ο Αύγουστος!

Η Μύκονος, παρά τα περιοριστικά μέτρα, τα προβλήματα στις μετακινήσεις και ένα σωρό άλλα θέματα που προκύπτουν λόγω κορονοϊού, ούτε φέτος έχασε την πρωτοκαθεδρία στις καρδιές των celebrities που την προτιμούν για τις διακοπές τους. 

Δεν ήταν ούτε ένας ούτε δύο οι διάσημοι που βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων μέχρι στιγμής και αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως ο Lionel Richie, ο θρύλος των 80s έκανε διακοπές εκεί πριν από μερικές εβδομάδες με όλη την οικογένειά του.

Τα παιδιά του Lionel Richie στη Μύκονο.

Μύκονος, Μήλος, Πάρος, Ίος, Κουφονήσια και ξανά Μύκονος. Η κρουαζιέρα του Justin Bieber στις Κυκλάδες με υπερπολυτελή θαλαμηγό που νοίκιαζε αντί €250.000 την εβδομάδα ήταν για τον ίδιο και τη σύζυγό του ένα όνειρο και έδειξαν να περνούν πολύ καλά.

Το μήκους 55 μέτρων με όλες τις luxury ανέσεις γιοτ έριξε άγκυρα στο νησί των Ανέμων και ο σούπερ σταρ της ποπ μουσικής μαζί με την σύζυγό του Hailey βγήκαν βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια.

Το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών του συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες που ζήτησαν από τους φωτογράφους να μην τους ενοχλήσουν. Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, οι δυο τους έκαναν καθημερινά θαλάσσιες βόλτες, απολάμβαναν τα κοκτέιλ τους στα πιο όμορφα μέρη του νησιού και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Ακόμα μία celebrity που δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί είναι η Ευγενία Νιάρχου. Η χρυσή κληρονόμος επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο και το ίδιο έκανε και φέτος, μαζί με την παρέα της. Η κόρη του Έλληνα κροίσου Φίλιππου Νιάρχου και αδελφή του Σταύρου Νιάρχου έχει λατρεία για την Ελλάδα και ειδικά για το νησί των Ανέμων όπου της αρέσει να καταλήγει για ξεκούραση αλλά και διασκέδαση με τους φίλους της.

Στη Μύκονο, όμως εθεάθη να κάνει τις βουτιές και να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο του νησιού και η Ana Beatriz Barros, "τρελαίνοντας" τους περαστικούς με το καυτό της μπικίνι.

Ο γάμος της Ana Beatriz Barros με τον Αιγύπτιο πολυεκατομμυριούχο Karim El Chiati στην Μύκονο πριν από πέντε καλοκαίρια άφησε εποχή για το μέγεθος της χλιδής του, ενώ απασχόλησε και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λόγω των VIP προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν, αλλά και του αστρονομικού ποσού των 5.000.000 ευρώ που λέγεται ότι άγγιξε το κόστος του.

Έκτοτε το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret κάνει κάθε χρόνο διακοπές στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια του συζύγου του στο νησί των Ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το εντυπωσιακό μοντέλο προ ημερών να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Solymar στο Καλό Λιβάδι. Η 39χρονη καλλονή που δεν συνοδευόταν από τον εκλεκτό της καρδιάς της αλλά από φίλους, φορούσε ένα υπέροχο σιέλ μπικίνι και έκανε πολλά βλέμματα να γυρίσουν!

Δείτε φωτογραφίες των διασήμων στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved