Συριοπούλου: Η νέα ζωή με το μωρό, ο γοητευτικός σύντροφός της και τα σχέδια για το μέλλον (photos)
Gossip Cam

Συριοπούλου: Η νέα ζωή με το μωρό, ο γοητευτικός σύντροφός της και τα σχέδια για το μέλλον (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Ευαγγελία Συριοπούλου με την οικογένειά της να κάνουν τις βόλτες τους σε κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς, με την ίδια να δείχνει πολύ πολύ ευτυχισμένη. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, καθώς την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κυρίως στο θέατρο και την τηλεόραση.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Ευαγγελία Συριοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, με τον οποίο και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, τον Στράτο Πατσατζή. Οι τρεις τους είναι μια υπέροχη οικογένεια και για την όμορφη ηθοποιό είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τον ερχομό του γιου της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο... Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί κοιμάται, είναι ένα πολύ καλό μωράκι. Τρώμε το φαγητάκι μας. Πάνε όλα τέλεια. Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ. Αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα μου».

Το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει την οικογενειακή του ευτυχία και φυσικά οργανώνει το μέλλον του πλέον με γνώμονα τον υπέροχο γιο του που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε στα βόρεια προάστια, όπου οι τρεις τους έκαναν την βόλτα τους, απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη ημέρα.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved