Συριοπούλου: Τα κιλά που έχασε μέσα σε τρεις μήνες μετά τη γέννα και οι δηλώσεις για τον γιο της
Showbiz

Συριοπούλου: Τα κιλά που έχασε μέσα σε τρεις μήνες μετά τη γέννα και οι δηλώσεις για τον γιο της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για τη γέννηση του γιου της. τα κιλά της εγκυμοσύνης που κατάφερε να χάσει μέσα σε τρεις μήνες, αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο, έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο γιατί είναι τριών μηνών. Βρίσκομαι εδώ και κάποιες ώρες αλλά έχω κάποιες τύψεις και θέλω να γυρίσω στο παιδάκι μου» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. «Την πρώτη ημέρα στο γύρισμα ήμουν όλη μέρα στο τηλέφωνο. Το έβλεπα στην κάμερα, ξαναγύρναγα… Θα το συνηθίσουμε κι αυτό».

Και αποκάλυψε: «Ο γιος μου τρώει το φαγητό του και κοιμάται, είναι ένα πολύ καλό μωρό. Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ, αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα μου. Περισσότερο αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, παρά τώρα. Γίνονται όλα μόνα τους. Την πρώτη ημέρα δεν τον έκανα μπάνιο εγώ γιατί φοβόμουν».

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ανέφερε ότι έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα είχε πάρει 15 κιλά και έχει χάσει τα 12!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Συριοπούλου: Σα να μη γέννησε ποτέ! Το απίθανο κορμί της δυο μήνες μετά τον τοκετό

Συριοπούλου - Πατσατζής! Πρώτη οικογενειακή βόλτα με το νεογέννητο μωρό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved