Οι celebrities άρχισαν να κάνουν έρευνα αγοράς για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια!
Gossip Cam

Οι celebrities άρχισαν να κάνουν έρευνα αγοράς για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια!

Οι celebrities άρχισαν να κάνουν έρευνα αγοράς για τα ψώνια των γιορτών που έρχονται! 

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πολλούς ηθοποιούς, influencers, fashion experts, δημοσιογράφους, παρουσιαστές και τραγουδιστές σε βόλτα τους στους δρόμους της Αθήνας, στη Γλυφάδα αλλά και σε εμπορικά κέντρα, να χαζεύουν βιτρίνες ή να έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους ψώνια.

Είδαμε τη νέα μανούλα Αμαρυλλίς μαζί με τον πατέρα του παιδιού της Κώστα Ματσίκα να περπατούν χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας μετά από ψώνια ενώ εντοπίσαμε και τη διεθνούς φήμης ζωγράφο Μάρα Καρέτσου, με απαράμιλλο στυλ να περιμένει να περάσει κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με casual ντύσιμο απόλαυσε τον περίπατό του σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας ενώ η Γαρουφαλλιά Καλληφώνη, πρώην παίκτρια του GNTM και φημολογούμενη σύντροφος του Χρήστου Μάστορα εθεάθη στο κέντρο της Αθήνας να περπατάει και να είναι απορροφημένη από τα μηνύματα που έστελνε στο κινητό της τηλέφωνο.

Είδαμε επίσης την Μαρία Λουίζα Βούρου να βγαίνει από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου βρέθηκε για κάποια ψώνια όπως και η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία έδειξε να απολαμβάνει τη συγκεκριμένη βόλτα της στα μαγαζιά. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο είδαμε και τον Παύλο Σταματόπουλο να μιλάει το κινητό του ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Τάσο Νούσια, με πλήρως ανανεωμένο στυλ, να περπατάει σε δρόμο της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved