Ο Παπαζήσης έκανε πρεμιέρα και η Παντούση ήταν εκεί για να τον αποθεώσει
Gossip Cam

Ο Παπαζήσης έκανε πρεμιέρα και η Παντούση ήταν εκεί για να τον αποθεώσει

Πρεμιέρα είχε προ ημερών ο Ιωάννης Παπαζήσης και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η αγαπημένη του Αναστασία Παντούση

Οι άλλοτε πρωταγωνιστές της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας «Κόκκινο Ποτάμι» οι οποίοι προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους και γενικότερα την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν θα μπορούσαν να μην ποζάρουν εκείνο το βράδυ της θεατρικής πρεμιέρας του γνωστού πρωταγωνιστή στο Θέατρο Βράχων για τους φωτογραφικούς φακούς.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρεμιέρα της παράστασης «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή που παρουσιάστηκε στο θέατρο Βράχων με πρωταγωνιστές, εκτός από τον Ιωάννη Παπαζήση, τους Ελισάβετ Μουτάφη, Στρατή Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε, Πάρη Λεόντιο και αρκετούς ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς.

Τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψαν οι ερμηνείες των περισσότερων από τους πρωταγωνιστές οι οποίοι στο τέλος της παράστασης δέχτηκαν τα συγχαρητήρια τόσο από τον απλό κόσμο όσο και από καταξιωμένος καλλιτέχνες συναδέλφους τους που κατέκλυσαν τα παρασκήνια του θεάτρου.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και κατέγραψε χαμόγελα και αγκαλιές μεταξύ των ηθοποιών που είχαν ενθουσιαστεί με τη θεατρική αυτή δουλειά.

Δείτε στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved