Η Σκορδά με τον γιο της, Δημήτρη, η πάντα κομψή Ηλιάνα και οι βόλτες Μπάρκα - Θεοδωρίδου
Gossip Cam

Η Σκορδά με τον γιο της, Δημήτρη, η πάντα κομψή Ηλιάνα και οι βόλτες Μπάρκα - Θεοδωρίδου

Και ποιον δεν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr και αυτή την εβδομάδα. Για άλλη μια φορά ήμασταν παντού και έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικές φωτογραφίες με τους αγαπημένους σας celebrities.

Η Δανάη Μπάρκα απαθανατίστηκε από τον φακό μας σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου έκανε τη βόλτα και τα ψώνια της μαζί με μια φίλη της.

Στην ίδια φάση και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία όταν έχει ελεύθερο χρόνο βγαίνει έξω και κάνει τις δουλειές της, απολαμβάνοντας παράλληλα και μια βόλτα!

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, εντοπίσαμε και την πάντα στιλάτη Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και γυρίσματα, βγαίνει βόλτες και συχνά παραδίδει μαθήματα στιλ!

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, πήγε στο θέατρο Παλλάς και φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον γιο της, Δημήτρη Λιάγκα.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό μας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, σπάνια βγαίνει για διασκέδαση καθώς η βασική της προτεραιότητα είναι τα παιδιά της, ωστόσο, όταν υπάρχουν παιδικές παραστάσεις και ταινίες ή άλλες δραστηριότητες για παιδιά, είναι πάντα παρούσα!

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved