Survivor All Star: Η Εύη Σαλταφερίδου επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο
Gossip Cam

Survivor All Star: Η Εύη Σαλταφερίδου επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο

Μετά την αποχώρηση της από Survivor All Star έκανε την εμφάνιση της ξανά στο instagram και σήμερα το απόγευμα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

Ο λόγος για την Εύη Σαλταφερίδου η οποία είδε πρόσφατα την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Εύη επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας βιώσει ξανά την ανεπανάληπτη εμπειρία του Survivor. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν την πρώην παίκτρια του ριάλιτι για μία δήλωση ενώ τα φωτογραφικά φλας άστραψαν με την εμφάνιση της στις αφίξεις.

saltaferidou.jpg
7971560

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση εξαιτίας του συμβολαίου που έχει με την παραγωγή του Survivor. Χαμογελαστή και ευδιάθετη προχώρησε μέσα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με σκοπό να βρει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Νωρίτερα η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τα μηνύματα τους. Συγκεκριμένα, η Εύη Σαλταφερίδου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει πως έχει πολλά να πει με τους διαδικτυακούς της φίλους τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Μετά από τέσσερις μήνες πήρα το κινητό μου και εγώ στο χέρι μου. Καθόλου δε μου αρέσει που πήρα το κινητό να ξέρετε. Είναι πάρα πολύ ωραία χωρίς τηλέφωνο τέσσερις μήνες, αλλά τουλάχιστον επικοινωνώ με τους δικούς μου, με εσάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα πολύ ωραία μηνύματα που μου έχετε στείλει και για αυτά που δεν είναι ωραία. Δεν πειράζει. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε» αναφέρει στο βίντεό της η Εύη Σαλταφερίδου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved