Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Μίλτου Μακρίδη! Πώς είναι σήμερα;
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Μίλτου Μακρίδη! Πώς είναι σήμερα;

Ο Μίλτος Μακρίδης συνειδητά εδώ και χρόνια απέχει από την τηλεόραση και σπάνια πλέον τον βλέπει κανείς σε κάποιο τηλεοπτικό  πλατό.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ήταν τον περασμένο χειμώνα όταν βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τη ζωή του σήμερα αλλά και για την κατάθλιψη που είχε περάσει στο παρελθόν λόγω σοβαρών προβλημάτων που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει.

Ο γνωστός παρουσιαστής πλέον δεν ασχολείται με τα Media -τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες- αλλά με άλλους τομείς και έχει πολλές επιχειρηματικές ιδέες, παρόλο που ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές για την οικονομική καταστροφή του.

Σε ότι αφορά τα προσωπικά του, ο Μίλτος Μακρίδης έχει καταφέρει να κρατήσει τα πάντα μυστικά και έτσι κανείς δεν γνωρίζει αυτό τον καιρό είναι σε σχέση ή συνεχίζει να προτιμάει την εργένικη ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε προσφάτως να απολαμβάνει τον καφέ του στο Golden Hall μαζί με έναν φίλο του και μάλιστα έδειχνε να είναι πολύ δοσμένος στην κουβέντα τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved