Χριστίνα Μπόμπα: Το απόλυτο φθινοπωρινό look που επέλεξε σε βόλτα στη Βουκουρεστίου με φίλη της
AGGELOS LIGKAS CLICKS&CLIPS
Gossip Cam

Χριστίνα Μπόμπα: Το απόλυτο φθινοπωρινό look που επέλεξε σε βόλτα στη Βουκουρεστίου με φίλη της

Βόλτα με μία καλή της φίλη στο κέντρο της Αθήνας έκανε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκε στην οδό Βουκουρεστίου και απόλαυσε μία χαλαρή βόλτα, υιοθετώντας όπως θα δείτε και παρακάτω το απόλυτο φθινοπωρινό look.

Την εντυπωσιακή influencer απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η επιχειρηματίας επέλεξε ένα γαλάζιο μάξι rib φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη που συνδύασε με μαύρα σανδάλια και μία λευκή τσάντα. Ακόμη φόρεσε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι λευκά μακριά σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιάσει μία χαλαρή αλογοουρά.

Η ίδια επέστρεψε στα social media πρόσφατα και ανακοίνωσε την επιστροφή της μετά από ένα μικρό διάστημα που είχε αποφασίσει να απέχει.

«Πέρασε πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου Μου λείψατε και γι’ αυτό χαμογελώ», είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα για την επιστροφή της στο instagram.

Οι ερωτήσεις από τους followers της "έπεσαν" βροχή με πολλούς αναρωτιούνται αν μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη την οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Τότε η Χριστίνα απάντησε πως δεν είναι έγκυος, αλλά απλά οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση έπειτα από μία εσωτερική της ανάγκη.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved