Βραδινή έξοδος για Μάστορα-Καληφώνη! Και στη μέση... η Αναστασία!
NDP photo agency
Gossip Cam

Βραδινή έξοδος για Μάστορα-Καληφώνη! Και στη μέση... η Αναστασία!

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μόνο που δεν έκαναν το χατίρι στους φωτογράφους να τους έχουν σε κοινό πλάνο αφού μπήκε στη μέση η... Αναστασία

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται φέτος με τον Χρήστο Μάστορα και τον Σάκη Ρουβά στο Έναστρον και τελευταίως κάνει πολύ παρέα με τον frontman και την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Έτσι, δεν ήταν καθόλου έκπληξη που οι τρεις τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στα πρώτα καθίσματα κοντά στη σκηνή και έδειξαν από νωρίς να απολαμβάνουν το πρόγραμμα, με τον Χρήστο Μάστορα να δείχνει πως ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια.

Το ίδιο βέβαια και τα κορίτσια που συνόδευε και τα οποία δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν στιγμές από το πρόγραμμα αλλά και να πειράζουν η μία την άλλη.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε κοινή βραδινή έξοδο αφού δεν θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους και τον έρωτά τους που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από την έξοδό τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved