Μαρία Μπακοδήμου - Ελένη Ράντου: Νυχτοπερπάτησαν με τα παιδιά τους και πόζαραν όλοι μαζί
Gossip Cam

Μαρία Μπακοδήμου - Ελένη Ράντου: Νυχτοπερπάτησαν με τα παιδιά τους και πόζαραν όλοι μαζί

Βραδινή έξοδος για την Μαρία Μπακοδήμου και την Ελένη Ράντου το Σάββατο 30/12. Οι δύο κυρίες που είναι πολύ καλές φίλες βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Μάλιστα οι δυο τους εμφανίστηκαν συνοδευόμενες από τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου πήγε στο νυχτερινό κέντρο, συνοδευόμενη από τον μικρότερο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο ενώ η Ελένη Ράντου εμφανίστηκε με την μονάκριβη κόρη της, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου.

Οι διάσημες μανούλες και τα παιδιά τους.

Ο Άρης Αργυρόπουλος στεκόταν συνεχώς στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου, με την οποία δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών και όπως θα δείτε πόζαραν μαζί και στον φωτογραφικό φακό.

4279_ARIS_ARGIROPOYLOS_MARIA_MPAKODIMOY_30122023.jpg

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου, τον 23χρονο Νικήτα και τον 21χρονο Άρη.

H κόρη που έχει αποκτήσει η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είναι εικαστικός και βρίσκεται στο Ρότερνταμ όπου κάνει το μεταπτυχιακό της στα animations, στο Willem de Kooning Academie.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved