Γιάννης Μπέζος-Ναταλία Τσαλίκη: 40 χρόνια μαζί! Η σπάνια κοινή εμφάνιση για ψώνια!
Gossip Cam

Γιάννης Μπέζος-Ναταλία Τσαλίκη: 40 χρόνια μαζί! Η σπάνια κοινή εμφάνιση για ψώνια!

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι που είναι πολύ αγαπημένο και καταφέρνει να κρατήσει την ευτυχία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανηπερέαστο από όλους, είναι ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη που είναι μαζί εδώ και 40 χρόνια ακριβώς!

Γνωρίστηκαν το 1984 και φέτος κλείνουν την τέταρτη δεκαετία αχώριστοι. Μπορεί να παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα, όμως η κοινή τους πορεία και σε προσωπικό επίπεδο και καλλιτεχνικά είχε ξεκινήσει από τη γνωριμία τους.

Μετά την απόκτηση μιας κόρης, της Ηρούς Μπέζου που είναι και εκείνη ηθοποιός και πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και ευτυχισμένες στιγμές, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί και ευτυχισμένο, κάνοντας κοινά σχέδια και πορευόμενοι πάντα με σεβασμό και στήριξη του ενός προς τον άλλον.

Ό,τι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή ένας γάμος για να μείνει ζωντανός και ανεπηρέαστος από κάθε τι.

Οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν πριν από λίγες μέρες στο Golden Hall να κάνουν τα ψώνια τους, με τη Ναταλία Τσαλίκη να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές που ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρουσες.

Όσο για τον Γιάννη Μπέζο, έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα του με τη γυναίκα του, κάνοντας διάφορα ψώνια, με την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές φυσικά της γυναίκας του, της οποίας τη γνώμη φαίνεται να εμπιστεύεται όσο κανενός.

Δείτε φωτογραφίες από αυτή την πρόσφατη βόλτα τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved