Εβελίνα Παπούλια-Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος ξεχωρίζει ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Μοιάζουν πολύ!
Gossip Cam

Εβελίνα Παπούλια-Αφροδίτη Λιάντου: Ποιος ξεχωρίζει ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Μοιάζουν πολύ!

Είναι τόσο νεανικό ντύσιμο της Εβελίνας Παπούλια και τόση η σοβαρότητα της Αφροδίτης Λιάντου που μερικές φορές είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ποια είναι η μαμά και ποια είναι η κόρη!

Οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου να περπατούν δίπλα δίπλα, με αρκετά γοργό βήμα καθώς προφανώς βιάζονταν και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόταν κανείς να ξεχωρίσει ποια είναι ποια γιατί συν τοις άλλοις, μοιάζουν και πάρα πολύ.

Και μπορεί η ομοιότητά τους να είναι καταπληκτική όμως σε ό,τι αφορά θέματα καριέρας αλλά και συμβουλές γενικότερα, η Αφροδίτη Λιάντου δείχνει να είναι αυτόνομος χαρακτήρας καθώς έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της:

«Δεν ζητάω πλέον συμβουλές από τη μητέρα μου γιατί βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας, οπότε με αφήνει να κάνω πάντα αυτό που νιώθω... Δεν με φόβισε η σύγκριση με τη μητέρα μου, απλά ήξερα ότι θα γίνει. Γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν συγκρίνει και δεν καταλαβαίνω και τη σύγκριση. Παρόλα αυτά, η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πάρα πολύ και όταν γίνεται η σύγκριση δεν με χαλάει. Έχει πολλά, καταρχάς το ότι με ό, τι καταπιάνεται το κάνει πάρα πολύ. Έχει ένα είδος θάρρους που εγώ δεν έχω, δηλαδή τολμάει να κάνει πράγματα. Εγώ τα σκέφτομαι ξανά και ξανά, θέλω να είμαι σίγουρη πριν κάνω κάτι».

Όσο για την Εβελίνα Παπούλια, από την πλευρά της έχει ξεκαθαρίσει για την Αφροδίτη Λιάντου:

«Η κόρη μου, αν μου ζητήσει τη γνώμη μου θα της την πω. Αλλιώς όχι. Μακάρι να κάνει λάθη, από τα λάθη μαθαίνουμε. Με ρωτάει πράγματα. Θα βρω τον τρόπο να της πω αυτό που θέλω, αλλά πάντα της λέω να κάνει αυτό που πιστεύει και θέλει».

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους σε δρόμο της Αθήνας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved