Το μωρό Αγγελόπουλου-Βαμβακούση, ο γάμος του Πανταζάρα & η πίκρα που μας έδωσε το... Φιλαράκι μας!
Gossip Specials

Το μωρό Αγγελόπουλου-Βαμβακούση, ο γάμος του Πανταζάρα & η πίκρα που μας έδωσε το... Φιλαράκι μας!

Την εβδομάδα που πέρασε οι καλές ειδήσεις υπερίσχυσαν των δυσάρεστων γεγονότων αν και ο αιφνίδιος θάνατος του Μάθιου Πέρι για λίγο τα... σκοτείνιασε όλα, ειδικά για τους φανατικούς θαυμαστές του τηλεοπτικού Τσάντλερ! 

Ο ερχομός ενός μωρού είναι πάντα η πιο ευχάριστη και πιο ελπιδοφόρα είδηση και την εβδομάδα που πέρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μας έκαναν να χαμογελάσουμε με την επιβεβαίωση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

agelopoulos-vamvakousi-(1).jpg

To ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες, όταν ακόμα κατέστρωναν τα σχέδιά τους για γάμο.

Μάλιστα, έγινε γνωστό και το φύλο του μωρού τους, παρ' όλο που αρχικά με την ανάρτηση της ανακοίνωσής τους για την εγκυμοσύνη, προκάλεσαν μία μικρή σύγχυση καθώς απεικονίζονταν να φορούν ο καθένας από μία πιπίλα. Έτσι οι περισσότεροι νόμισαν πως το ζευγάρι περιμένει δίδυμα. Τα πράγματα ήρθε να ξεκαθαρίσει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκαλύπτοντας στην εκπομπή Το Πρωινό:

«Δεν είναι δίδυμα, δεν είναι αγοράκι αλλά ένα κοριτσάκι περιμένουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση».

Μυστικός γάμος στο Φανάρι

Άλλη μία ευχάριστη είδηση την εβδομάδα που πέρασε ήταν ο κρυφός γάμος που έκαναν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση στο Φανάρι στην Κωνσταντινούπολη.

Το ζευγάρι με επίσημο ένδυμα, σε μία απόδρασή του στην Τουρκία, μακριά από όλους και όλα, πήρε και την απόφαση να ενώσει τη ζωή του στο Φανάρι, κάτω από άκρα μυστικότητα. Επειδή όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, τα ευχάριστα νέα διαδόθηκαν γρήγορα και μάλιστα επιβεβαιώθηκαν όταν η Σίσσυ Τουμάση ευχαρίστησε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση δημόσια για τις ευχές που τους έστειλε για τον γάμο τους.

Αποχαιρετήσαμε το πιο αστείο Φιλαράκι μας

Σόκαρε προ ημερών η είδηση ότι ο Μάθιου Πέρι, ή αν προτιμάτε ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του.

Ο διάσημος ηθοποιός μόλις είχε επιστρέψει από την προπόνησή του στο άθλημα του pickleball το οποίο απαιτεί αρκετή σωματική άσκηση και ζήτησε από τον βοηθό του να βγει για κάποιες εξωτερικές δουλειές καθώς ο ίδιος θα παρέμενε σπίτι για να χαλαρώσει.

1e879a9a-matthew-perry-03.jpg

Μάθιου Πέρι

Όταν ο βοηθός του επέστρεψε δύο ώρες αργότερα, τον βρήκε νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία και διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή πως δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα, ο Μάθιου Πέρι υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο τζακούζι και εφόσον έχασε τις αισθήσεις του και δεν είχε κανέναν δίπλα του, πνίγηκε αβοήθητος.

Η τραγική είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους διάσημους καλλιτέχνες που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν να είναι απαρηγόρητοι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved