Top 5: Η τραγουδίστρια μητέρα της Ζόζεφιν, τα παιδιά της Μπεμπεδέλη & η στήριξη της Ζήνας στη Φαίη
Gossip Specials

Top 5: Η τραγουδίστρια μητέρα της Ζόζεφιν, τα παιδιά της Μπεμπεδέλη & η στήριξη της Ζήνας στη Φαίη

Top 5: Την εβδομάδα που πέρασε επιλέξατε για ακόμα μία φορά το gossip-tv για την ενημέρωσή σας και μάθατε όλα τα νέα των πρωταγωνιστών της ελληνικής σόουμπιζ. 

Ας δούμε τα τοπ θέματα της εβδομάδας ένα προς ένα...

Ζόζεφιν: Είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας και λίγοι το ήξεραν

Η Ζόζεφιν παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την απόφασή της να βαφτιστεί πριν 5 χρόνια, την έγκριση της μητέρας για τον Νίνο και τον εγωισμό της, που δεν της επιτρέπει να ζηλεύει γιατί… είναι η Ζόζεφιν.

Για τη σχέση της με την μητέρα της, που είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Μαργαρίτα Βεντή, η Ζόζεφιν ανέφερε:

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο».

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τις καυστικές δηλώσεις του Νταλάρα προς το πρόσωπό του

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Σάκης Ρουβάς, μετά τις άκρως καυστικές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας για εκείνον.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας στο «Κόκκινο 105.5» όπου ήταν καλεσμένος είπε για τον Ρουβά:

ac1b6a05-rouvas-dalaras.webp

«Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε "μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια", του είπα το εξής. "Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτή την φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο". Πέρασαν πολλά χρόνια, να σας πω όμως κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμα διαφοροποίηση! Την περιμένω. Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις "ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί". Κάνατε λάθος!

Famagusta - Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Δείτε τα δύο παιδιά της - Ηθοποιός η κόρη, αθλητικογράφος ο γιος

H Δέσποινα Μπεμπεδέλη η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta και στην πρεμιέρα μας συγκίνησε έχει δύο ταλαντούχα παιδιά!

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Κύπριο ηθοποιό Στέλιο Καυκαρίδη, τον αθλητικογράφο Θεόδωρο Καυκαρίδη και την ηθοποιό Μαριάννα Καυκαρίδου.

MPEMPEDELI.png

Γρηγόρης - Νικηφόρος Βαλτινός: Πατέρας & γιος συνεργάζονται στο Famagusta αλλά λίγοι το πήραν είδηση

Ο Γρηγόρης και ο Νικηφόρος Βαλτινός έχουν πλέον αποκτήσει τους απαραίτητους κώδικες που χρειάζονται ανάμεσα σε δύο συνεργάτες αφού έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, κυρίως στο θέατρο.

a9f06c7b-valtinos.jpg

Ο 34χρονος Νικηφόρος, ο οποίος έχει σπουδάσει σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες, έχει αναλάβει κατά το παρελθόν αρκετές φορές την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, ειδικά αυτές που ανέβαζε ο θιασάρχης πατέρας του με μεγάλη επιτυχία, και κάπως έτσι πατέρας και γιος γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τα χούγια του άλλου στη δουλειά.

Κουτσελίνη: «Μίλησα με την Φαίη από το πρώτο λεπτό, γνώριζα την είδηση. Θα είναι δύσκολα…»

Η Φαίη Σκορδά περνά δύσκολες στιγμές, αφού τη Δευτέρα τα ξημερώματα «έχασε» ξαφνικά τον μπαμπά της.

Η παρουσιάστρια μόλις ενημερώθηκε από τη μητέρα της το δυσάρεστο γεγονός, έφυγε εσπευσμένα για το Κιλκίς, για το πατρικό της για να είναι κοντά στη μητέρα της και τον αδελφό της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο δυσάρεστο γεγονός και αποκάλυψε πως επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τη Φαίη Σκορδά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved