Άννα Διαμαντοπούλου: Λόγω μηχανής έγινε… μούσκεμα!
G-Politics

Άννα Διαμαντοπούλου: Λόγω μηχανής έγινε… μούσκεμα!

Η συνεπιβάτης σε μηχανή- που είχε καταπληκτική ομοιότητα με την Άννα Διαμαντοπούλου και κυκλοφορούσε σήμερα στην Αθήνα- ήταν όντως η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων!


Η κυρία Διαμαντοπούλου έχει καθιερώσει τη μετακίνηση με μοτοσυκλέτα διότι είναι η μόνη λύση, δεδομένης της γεωγραφικής απόστασης του υπουργείου της -που βρίσκεται προς δυσμάς της Αττικής Οδού- από το κέντρο.
Με αυτοκίνητο θέλει πενήντα πέντε λεπτά για να πάει στη Βουλή και άλλα τόσα για να γυρίσει. Η κυρία υπουργός μόλις τέλειωσε η συνάντηση της προχθές με την κυρία Παπαρήγα ανέβηκε στη μηχανή και πήγε Κουμουνδούρου για να δει τους Οικολόγους- Πράσινους, που έχουν τα γραφεία τους σε ωραίο νεοκλασικό πέριξ της πλατείας, τα οποία νοικιάζουν από την Εκκλησία των Αρμενίων. Ακολούθησε ραντεβού στο υπουργείο Παιδείας με τον νέο αμερικανό πρεσβευτή Ντάνιελ Μπέντελ Σμιθ. Τότε όμως χάλασε ο καιρός. Έπιασε βροχή. Και -επειδή οι μηχανές δεν προσφέρονται για όλες τις μετεωρολογικές συνθήκες- η κα Άννα Διαμαντοπούλου έφθασε στο γραφείο της μούσκεμα. Αποτέλεσμα; Της συνάντησης με τον πρεσβευτή προηγήθηκε αλλαγή ενδυμασίας και εντατικό πιστολάκι για να αναστηλωθεί η κόμμωση!


Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved