Society

Υπόθεση Φαίης: Η μητέρα του δράστη σπάει την σιωπή της κλαίγοντας… στην Τατιάνα

Gossip-tv Team

Η μητέρα του κατηγορούμενου για τον φόνο της Φαίης Μπάχλα σπάει την σιωπή της. Μίλησε για όλους και για όλα.

Τι είπε για την Φαίη και για τον γιο της; Τι αποκάλυψε για την αδερφή της Φαίης; Με δηλώσεις της στην εκπομπή Μίλα, είπε πως το παιδί της δεν είναι κακό, πως είναι υπερκινητικός και λίγο νευρικός όπως όλοι. Την Φαίη είπε πως την αγαπούσε και πως τα πήγαιναν πολύ καλά. Δεν τους άκουσε ποτέ ούτε να μαλώνουν, ούτε να φωνάζουν ούτε να βρίζουν. Επέμεινε πως ο γιος της μετάνιωσε που σήκωσε το χέρι του και την χτύπησε και πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. Χαρακτήρισε την Φαίη καλό παιδί, αλλά λίγο αντιδραστική και οξύθυμη και πως η μητέρα της, της έκανε όλα τα χατίρια και την είχε καλομαθημένη.
Όσο για την Μαριαλένα Μπλάχα, ανέφερε πως ήταν ιδιαίτερα παρεμβατική ανάμεσα στο ζευγάρι και πως πολλές φορές τους έβαζε να μαλώνουν.
Για τον γιο της σχολίασε ακόμα πως δεν γνωρίζει πολεμικές τέχνες και πως απλά του άρεσε η γυμναστική. Όπως είπε ο δράστης θέλει όταν παντρευτεί και κάνει παιδάκι να του δώσει το όνομα της Φαίης.
Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας της Φαίης και αναίρεσε όλα όσα υποστηρίζει η οικογένεια του κατηγορουμένου τονίζοντας πως το θύμα δεν είχε απλά ένα χτύπημα αλλά 39 χτυπήματα από κάποιον που ξέρει πολεμική τέχνη.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και των δύο πλευρών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved