Garnier BB Cream: Αυτή είναι η BB Cream που λατρέψαμε!
Inside Stories

Garnier BB Cream: Αυτή είναι η BB Cream που λατρέψαμε!

Και τώρα ήρθε σε συλλεκτική συσκευασία αφιερωμένη σε εμάς!

Μία κρέμα, 2 αρχικά, 5 δράσεις με 1 κίνηση: θυμάμαι ακόμα εκείνα τα λιγα δευτερόλεπτα έκπληξης που μεσολάβησαν από τη στιγμή που η ομάδα της Garnier παρουσίασε στις beauty editors, λίγα χρόνια πριν, την πρώτη BB Cream. Είμασταν μπροστά σε ένα προϊόν που δεν είχαμε ξαναδει ποτέ, που ήρθε με την υπόσχεση να είναι το "ενα και μοναδικό" προϊόν φροντίδας – και μέσα σε χρόνο ρεκόρ απέδειξε πως είναι αυτό που υπόσχεται, λατρεύτηκε με πάθος από τις beauty addicts, έγινε ο νέος beauty εθισμός μας, άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμασταν την έννοια της φροντίδας, άλλαξε, βεβαια, και την όψη της επιδερμίδας μας!

Η Garnier BB Cream ανήκει σε εκείνα τα iconic προϊόντα που άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στην ομορφιά, άλλαξαν την καθημερινότητά μας, μπήκαν και έμειναν στο νεσεσέρ μας ως ένα από τα must προϊόντα φροντίδας μας!

Κάνοντας ένα flashback, τα αρχικά ΒΒ – από το Blemish Balm- τα πρωτοσυντάμε στην Κορέα, όπου οι Ασιάτισσες εμπιστεύονταν απόλυτα για την φροντίδα της επιδερμίδας τους. Σύντομα το Blemish Balm ταξίδεψε στη Γερμανία όπου οι δερματολόγοι το σύστηναν μετά από θεραπείες όπως το peeling ως το απόλυτο καταπραϋντικό και αναπλαστικό προϊόν για το δέρμα – όμως η επανάσταση ήρθε όταν αυτό το concept μπήκε στα εργαστήρια της Garnier, προσαρμόστηκε απόλυτα στις ανάγκες της ευρωπαϊκής επιδερμίδας και αποκάλυψε τα μοναδικά προσόντα του!

Η BB Cream Miracle Skin Perfector είναι η πρώτη κρέμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας για άμεσα ορατό αποτέλεσμα χάρη στα μεταλλικά χρωστικά στοιχεία που περιέχει αλλά και μακροπρόθεσμο, αφού βασίζεται σε ενεργά συστατικά όπως τα θαυματουργά ενυδατικά στοιχεία, υαλουρονικό οξύ, μικροσφαιρίδια λιπιδίων, γλυκερίνη καθως και η βιταμίνη C και SPF15. Είναι δηλαδή, μια κρέμα με πολλαπλές χρήσεις που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας ενυδατικής αλλά και των προϊόντων επανόρθωσης, ενίσχυσης λάμψης και των αντηλιακών! Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, χαρίζει ομοιόμορφη όψη, καλύπτει γραμμές και ατέλειες δίνοντας απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ενισχύει την υγιή λάμψη, εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο δεικτη προστασίας 15 που διαθέτει.

Και όλα αυτά, με μία ελαφριά, ντελικάτη, διάφανη υφή που απλώνεται εύκολα, αγκαλιάζει τρυφερά την επιδερμίδα και της επιτρέπει να αναπνέει, προσφέρει την ιδανική φυσική κάλυψη και λάμψη, αλλά και μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης.

Πάμε στοίχημα ότι καθώς διαβάζετε αυτό το post απλά χαμογελάτε γιατί ήδη ξέρετε τους λόγους που ποτέ δεν λείπει από το νεσεσέρ σας η BB Cream της Garnier- οπότε πάμε στα ακόμα καλύτερα, που τα κράτησα για το τέλος: η BB Cream της Garnier κυκλοφορεί τώρα σε συλλεκτική έκδοση! Στο κουτάκι της, θα βρείτε quotes από γυναίκες που τη δοκίμασαν και τη λάτρεψαν γιατί είναι «όλα σε 1», «σούπερ ενυδατική», «δίνει την τέλεια φυσική κάλυψη και λάμψη»- ναι, αυτή η συλλεκτική BB Cream της Garnier φτιάχτηκε προσθέτοντας στη φόρμουλα ένα ακόμα πολύτιμο συστατικό: την αγάπη σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved