Quizbomb: Από gossip πώς πάμε;
Inside Stories

Quizbomb: Από gossip πώς πάμε;

Ποια είναι τα δύο πιο αγαπημένα θέματα συζήτησης των Ελλήνων είτε όταν βρίσκονται στο γραφείο είτε σε κάποιο μπαρ ή εστιατόριο; Αν απαντήσατε πολιτική, οικονομία και οι οικογενειακές υποχρεώσεις, μάλλον κινείστε προς λάθος κατεύθυνση.

Σίγουρα, είναι βασικά θέματα συζήτησης, αλλά οι Έλληνες -ακόμη και αυτές τις δύσκολες περιόδους- λατρεύουν να ασχολούνται με τα αθλητικά αλλά και με τις «εξελίξεις» στη showbiz, με ιδιαίτερη έμφαση στις εγχώριες «διοργανώσεις» και στις δύο περιπτώσεις. Επιπλέον, οι Έλληνες έχουν και μία άλλη τάση: Προσπαθούν να έχουν μαζί τους το κορυφαίο smartphone με το iPhone της Apple να αποτελεί το αντικείμενο του πόθου για χιλιάδες γυναίκες και άνδρες.

Τώρα, όμως, έχουμε την ευκαιρία να τα συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούμε να τεστάρουμε τις γνώσεις μας για τα αθλητικά ή για τα... κουτσομπολιά, για τις οποίες, ακόμη και αν δεν το παραδεχόμαστε, είμαστε υπερήφανοι. (Η ατάκα «ρε φίλε, εσύ ξέρεις πολλά» έχει τονώσει τον εγωισμό πολλών Ελλήνων, ακόμη και εκείνων που δεν το παίζουν «παντογνώστες»). Για να δοκιμάσετε λοιπόν το επίπεδο των γνώσεων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε Quizbomb, το διαγωνισμό γνώσεων του Newsbomb.gr, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά, έχοντας αυτή τη φορά δύο κατηγορίες: αθλητικά και gossip. Οι «μάχες» προβλέπεται να είναι ομηρικές (σ.σ. πιο κλισέ ατάκα... πεθαίνεις) και ο νικητής κάθε εβδομάδας θα έχει την ευκαιρία να προσελκύσει το ενδιαφέρον των γύρω του, χάρη στο δώρο που θα πάρει -που δεν είναι άλλο από το νέο iPhone 7!

Πώς θα γίνει δικό σου το μοναδικό αντικείμενο του πόθου μας!
Και μόνο το iPhone 7 είναι ένας λόγος να συμμετέχεις στο διαγωνισμό, καθώς πρόκειται για το κορυφαίο smartphone που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Η νέα έκδοση του smartphone της Apple έρχεται με καινούριο σχεδιασμό, πολλές νέες δυνατότητες και βελτιωμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όπως, φυσικά, και την κάμερά του που σου προσφέρει τη δυνατότητα να βγάλεις εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες και selfies. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό. Όπως και είναι η συσκευή που αποτελεί αντικείμενο πόθου για χιλιάδες Έλληνες.

Πάντως, και ο δεύτερος νικητής δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς 500 ευρώ μετρητά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αυτή την περίοδο. Το αντίθετο θα λέγαμε, καθώς με 500 ευρώ μπορείς να καλύψεις πολλές ανάγκες. Συν ότι θα έχεις να περηφανεύεσαι στους γνωστούς σου για το επίπεδο των γνώσεων σου (εκτός, βέβαια, και αν ο νικητής είναι φίλος σου, αλλά πόσο πιθανό μπορεί να είναι αυτό;).

Η διαδικασία για να συμμετέχεις στο Quizbomb είναι εύκολη και γρήγορη και να σημειωθεί ότι κάθε παίκτης έχει δικαίωμα για μία δωρεάν συμμετοχή. Μπορείς να συμμετέχεις όσες φορές θες, αλλά μετρά το καλύτερο αποτέλεσμα.
Για να δούμε λοιπόν, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved