Άγριο επεισόδιο Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στη δίκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς - Τι συνέβη;
Inside Stories

Άγριο επεισόδιο Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στη δίκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς - Τι συνέβη;

Το κάτι άλλο επικράτησε μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από το δικαστήριο και ενώ είχε προηγηθεί η κατάθεση του πρώτου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, απευθυνόμενη προς τον Δασκαλάκη, φώναξε:«Δε θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου».«Θέλεις παιχνίδι με τους δημοσιογράφους», συνέχισε η κατηγορούμενη. Ο Μάνος Δασκαλάκης της απάντησε: «Για πια παιδιά λες, για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ, θα σου γ@@@@@ ότι έχεις και δεν έχεις».

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Στην κατάθεση του ο πατέρας των παιδιών λύγισε, όπως περιγράφει το tempo24, αναφερόμενος στη στιγμή που το πρώτο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, ρώτησε για την απώλεια της αδερφής της.

«Όταν είδαμε την Τζωρτζίνα μας ρώτησε που είναι η Μαλενα και της είπαμε ότι έγινε αγγελάκι στον ουρανό και ότι θα είναι δίπλα μας. Και μας ρώτησε ''εγώ πώς θα της μιλάω;» και της είπαμε ότι ''εσύ θα της λες ό,τι θες και θα σε ακούει''».

Στη συνέχεια ο πατέρας των παιδιών αναφέρθηκε στην επίσκεψη στο γραφείο τελετών, μαζί με την Τζωρτζίνα, λίγο πριν την κηδεία της Μαλένας.

«Όταν την είδε στο γραφείο τελετών δεν καταλάβαινε. Νόμιζε ότι ήταν στο κρεβατάκι της», είπε και λύγισε.

«Δε θέλω να κλαίω συγχωρέστε με. Δε μου αρέσει να κλαίω προτιμώ ό,τι είναι να το διαχειρίζομαι μόνος μου. Πρώτο μου μέλημα ήταν η Τζωρτζίνα τότε. Πώς θα κοινωνικοποιηθεί και θα ξεπεράσει τον θάνατο της Μαλένας, τη δολοφονία της Μαλένας».

«Είχε εμμονική ζήλια»

Πρόεδρος: Η κατηγορούμενη πως ήταν ως μητέρα;

Δασκαλάκης: Αυτό που μας έδινε να καταλάβουμε ήταν ότι ήταν άψογη. Περιποιημένα τα παιδιά πάντα, το σπίτι στην εντέλεια. Μας έδειχνε ότι ήταν άψογη εκείνη τη χρονική περίοδο.

Πρόεδρος: Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση σας;

Δασκαλάκης: Έκανα εγώ το 2018 μια επιπολαιότητα και δημιούργησα μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Ήταν επιπολαιότητα της ηλικίας μου. Το έμαθε η κατηγορούμενη από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση η κοπέλα με την οποία είχα την περιπέτεια.

Πρόεδρος: Πώς σας το είπε;

Δασκαλάκης: Ήρεμη ήταν. Από την αρχή μου έλεγε ότι επειδή είμαι μικρός ξέρει ότι μπορεί να κάνω κάποια επιπολαιότητα. Με πήρε τηλέφωνο, πήγα στο σπίτι και μου είπε ότι θα το συγχωρέσει. Εγώ της εξήγησα ότι εγώ στη θέση της δε θα το δεχόμουν. Επίσης, της είπα ότι αν είναι να μη γυρίσω σπίτι για να μου κάνει τα ίδια. Μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δε θα έκανε κάτι τέτοιο, ότι έχουμε οικογένεια.

Πρόεδρος: Δεν υπήρξε καμία ένταση μεταξύ σας;

Δασκαλάκης: Όχι ένταση δεν υπήρξε. Ερχόταν όμως στην επιφάνεια μια στο τόσο. Υπήρχαν στιγμές ζήλειας που το ανακαλούσε. Ήταν εμμονική ζήλεια.

Πρόεδρος: Γιατί το λέτε αυτό;

Δασκαλάκης: Θα προκύψουν στην πορεία πράγματα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved