Θεατρική έξοδος επωνύμων: Η απίστευτη αλλαγή του Ροϊλού, η κομψή Κουλίεβα και ο...Μπουκουράν
Exodos

Θεατρική έξοδος επωνύμων: Η απίστευτη αλλαγή του Ροϊλού, η κομψή Κουλίεβα και ο...Μπουκουράν

Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω κορονοϊου, επιστρέψαμε και πάλι στην καθημερινότητα μας και στη διασκέδαση μας.

Θέατρα, κουτουκάκια και νυχτερινά μαγαζιά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους, με τον κόσμο να τα προτιμούν και με το παραπάνω. Αρκετοί επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για τον εαυτό τους κι έτσι επιλέγουν τις εξόδους τους να τις πραγματοποιούν σε διάφορα θέατρα.

Αυτό έγινε και τώρα…

Τις λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν οι επίσημες πρεμιέρες παραστάσεων και εκεί βρέθηκαν πολλοί celebs.

Η παράσταση «Βόυτσεκ» με πρωταγωνιστές τους: Ιωάννη Παπαζήση, Βασιλική Τρουφάκου, Αργύρης Αγγέλου, Ηρώ, Ιάσονα Παπαματθαίου και Ορφέα Παπαδόπουλο έκανε την επίσημη πρεμιέρα και στο πλευρό τους βρέθηκαν συνάδελφοι και φίλοι τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Δήμητρα Σιγάλα, η Βίκυ Κάβουρα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Τάκης Παπαματθαίου και πολλοί ακόμοι.

Δείτε την gallery:

Άλλη μια επίσημη θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες κι εκεί βρέθηκαν αρκετά ονόματα της showbiz, ενώ τα βλέμματα κέντρισε ο Αναστάση Ροϊλός με την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του. Να σας θυμίσουμε, οπως τον ηθοποιό τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Πέρα όμως από τον Αναστάση, το παρών έδωσαν και οι: Εριέττα Μανούρη, Ιωάννα Μαλέσκου, Ελισάβετ Κωνταντινίδου, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Γκοτσόπουλος κ.α

Δείτε την gallery:

Στη παράσταση "Photograph 51" στο θέατρο Τέχνης βλέπουμε ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και δεν είναι άλλοι από την Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, οι οποίοι σναντιούνται επί σκηνής και μας χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα.

Στο υπόγειο θέατρο βρέθηκαν αρκετοί celebs για να τους απολαύσουν.

Δείτε την gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved