Η Παπαθωμά με τις κόρες της, ο Γιάννης Χαρούλης και η αγκαλιά του Αντώνη και Γιώργου Καφετζόπουλου
Exodos

Η Παπαθωμά με τις κόρες της, ο Γιάννης Χαρούλης και η αγκαλιά του Αντώνη και Γιώργου Καφετζόπουλου

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και οι επώνυμοι αρχίζουν και μπαίνουν σε γιορτινό mood.  Οι προσκλήσεις σε πάρτι, εκδηλώσεις και events δεν έχουν τελειωμό και εμείς είμαστε εκεί και καταγράφουμε όσα βλέπουμε.

Την παρουσίαση του παιδικού της βιβλίου με τίτλο «Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη;» έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Κολωνάκι στις εκδόσεις Διάπλαση και διάβασε αποσπάσματα στους μικρούς της φίλους από το παραμύθι της. Η Θεοφανία είχε στο πλευρό της την καλύτερη παρέα, τις δυο κόρες της, την Αγάπη και την Αθηνά. Η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 14χρονο Αχιλλέα από το γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση βιβλίου:

Στο City Zen βρέθηκε για χαλαρό ποτάκι και φαγητό αρκετοί επώνυμοι. Η Φαίη Σκορδά, με ένα εκπληκτικό μαύρο σέξι σύνολο, ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογραφικών φακών. Στην επώνυμη παρέα είδαμε τους: Δήμητρα Κατσαφάδου, Έμυ Λιβανίου, Νίκο Παπαδάκη και πολλούς ακόμη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις επώνυμες παρουσίες:

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση Ρίσκο στο θέατρο Olvio και ήταν όλοι εκε. Πρόκεικαι για μια αντισυστημική μαύρη κωμωδία που φέρει την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδήμα σε σκηνοθεσία του Τάσου Σωτηράκη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Γιώργος Καφετζόπουλος και η Νάντια Καφφετζή.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε στο κοινό και παρακολούθησε το γιο του με μεγάλη περηφάνια. Αμέσως μετά το τέλος φωτογραφήθηκε μαζί του αγκαλιά. Στο κοινό βρέθηκε επίσης ο Γιάννης Χαρούλης, η κόρη της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Γιάννη Μποστατζόγλου, Θαλασσινή, ο Πασχάλης Τσαρούχας και πολλοί ακόμη επώνυμοι.

Δείτε στιγμιότυπα από όσα έγιναν μετά το τέλος της παράστασης στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved