Νίκος Βέρτης: Το υπερθέαμα, τα βεγγαλικά και το κατάμεστο Κατράκειο
Exodos

Νίκος Βέρτης: Το υπερθέαμα, τα βεγγαλικά και το κατάμεστο Κατράκειο

Μετά από 10 χρόνια αποχής από τους συναυλιακούς χώρους ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε κάτι παραπάνω από δυναμικά και εντυπωσιακά. 

Όσοι είχαμε παρακολουθήσει συναυλία του πριν από δέκα χρόνια είχαμε εντυπωσιαστεί με το θέαμα. Όσοι ξαναβρεθήκαμε 10 χρόνια μετά στη πρώτη του συναυλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κατράκειο της Νίκαιας απλά δεν το πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε και ότι ήμασταν σε συναυλία Έλληνα καλλιτέχνη.

vertis-katrakeio1.jpg

Το stage, τα φώτα, τα τεράστια κάθετα videowalls ήταν απίστευτα. Και να σκεφτεί κανείς ότι, όπως μάθαμε, στο Κατράκειο δεν στήθηκε ολόκληρο το stage διότι δε χώραγε . Οι 25 μουσικοί ήταν σε επίπεδα στην πανύψηλη μεταλλική σκηνή. Το σκηνικό άκρως εντυπωσιακό, η ατμόσφαιρα γεμάτη πάθος και έκσταση και ο Νίκος Βέρτης γεμάτος ενέργεια και πολλές φορές συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου.

vertis-katrakeio3.jpg

Το κατάμεστο από κόσμο θέατρο δε σταμάτησε να τραγουδάει τις επιτυχίες του, να χορεύει και να διασκεδάζει ασταμάτητα για πάνω από 2 ώρες. Τα φώτα από τα κινητά πολλές φορές φώτισαν το στάδιο στις μπαλάντες που ερμήνευε ο Νίκος Βέρτης.

Έκπληξη της βραδιάς και τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Νίκαιας.

vertis-katrakeio2.jpg

Απόψε ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει την περιοδεία του στη Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι στο Stadion Tašmajdan

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved