H Μαρία Ολυμπία σχεδιάζει συλλεκτικές τσάντες πολύ υψηλού… κόστους!
Lifestyle

H Μαρία Ολυμπία σχεδιάζει συλλεκτικές τσάντες πολύ υψηλού… κόστους!

Xρυσές δουλειές ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία-Ολυμπία, αφού εγκαινίασε τη νέα της σειρά με τσάντες σε συνεργασία με τη διάσημη εταιρεία Olympia Le- Tan.

Μετά τη μητέρα της, Μαρί Σαντάλ, η οποία έχει εδραιωθεί πια στο παιδικό ρούχο, τώρα και η ίδια κάνει νέο επαγγελματικό βήμα. Δεν είναι μόνο η βρετανική βασιλική οικογένεια που δείχνει ταλέντο στη μόδα.

maria-olympia-(1).jpg

Η γαλλική μάρκα αξεσουάρ Olympia Le-Tan ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την πριγκίπισσα Μαρία- Ολυμπία της Ελλάδας σε μια σειρά από clutches εμπνευσμένα από κοκτέιλ, ενώ η μία έχει άρωμα Ελλάδας, καθώς απεικονίζει την κουκουβάγια της θεάς Αθηνάς. Η πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας κάνει το ντεμπούτο της με μια σειρά από συλλεκτικές τσάντες με κέντημα. Η πρώτη της δουλειά για τη συγκεκριμένη εταιρεία αφορά την αγάπη της για τα κοκτέιλ και είναι περιορισμένης κυκλοφορίας, περιλαμβάνοντας ένα από τα τέσσερα ποτά Bloody Mary, Dirty Martini, Spicy Margarita και Old Fashioned, όλα στο κλασικό σχήμα βιβλίου, για το οποίο είναι γνωστό η εταιρεία.

maria-olympia-(5).jpg

Η Ολυμπία, η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, ήταν πάντα λάτρις του brand και των παιχνιδιάρικων αξεσουάρ του. «Πάντα είχα τέτοιο θαυμασμό για την Olympia Le-Tan ως brand και μου άρεσε πάρα πολύ ο χρόνος και η λεπτομέρεια που αφιερώνεται - πρόκειται για έργα Τέχνης», έχει δηλώσει.

«Ηξερα ότι θα μου επέτρεπαν να κάνω τις τσάντες μου σούπερ προσωπικές και διασκεδαστικές και ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που θα απευθυνόταν σε όλους, ενώ θα περιέχει ακόμα ένα κομμάτι μου. Πιστεύω ότι αυτή η συλλογή και η επόμενη κάνουν ακριβώς αυτό». Οι clutches της πρώτης και της δεύτερης σειράς που μόλις λανσάρισε επιτρέπουν στην ή στον κάτοχό τους να τις γευτούν.

maria-olympia-(4).jpg

Είναι κατασκευασμένες από ορειχάλκινο σκελετό, με σκληρό εξώφυλλο, κατασκευασμένο από βαμβάκι και μαλλί, δουλεμένα στο χέρι με μεταξωτό νήμα, και κοστίζουν από 1.200 έως 1.700 δολάρια

Πηγή Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved