Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Το άλμπουμ των διακοπών τους από την όμορφη Ανάφη
Travel

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Το άλμπουμ των διακοπών τους από την όμορφη Ανάφη

 Ένα νησί σαν την Ανάφη ταιριάζει στο lifestyle και το ταπεραμέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια που δεν έχουν και μεγάλη αγάπη για τα πολυφωτογραφημένα και κοσμικά νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου. 

Σε ένα διάλειμμά του από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο γνωστός μουσικός πήρε τη σύζυγό του και έφυγαν για το όμορφο νησί των Κυκλάδων που δεν είναι και τόσο δημοφιλές όμως παραμένει μακριά από τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης και της κοσμικότητας.

Εκεί, το ζευγάρι μαζί με λίγους φίλους απόλαυσε μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μακριά από κοσμικότητες και βαβούρα. Όπως ακριβώς δηλαδή το είχαν φανταστεί και οι δύο.

Κυκλοφορούσαν μόνιμα με ένα μαγιό, ένα καπέλο και μία πετσέτα, απολάμβαναν τη μεσημεριανή τους σιέστα σε κάποια όμορφη παραλία του νησιού και ύστερα γευμάτιζαν σε κάποιον παραδοσιακό όμορφο οικισμό, κάπου γύρω από τα ερείπια του Βενετσιάνικου Κάστρου που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Ανάφης.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασαν τόσο η ηθοποιός όσο και ο γνωστός τραγουδοποιός, είναι εμφανές πως οι δυο τους όχι μόνο ξεκουράστηκαν και πήραν μία γερή δόση ελληνικού καλοκαιριού, αλλά επέστρεψαν και άκρως ανανεωμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved