Μαρία Ολυμπία: Αποκαλύπτει τη γυμναστική που κάνει και τη βοηθά να διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο σώμα
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Αποκαλύπτει τη γυμναστική που κάνει και τη βοηθά να διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο σώμα

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ δεν διαθέτει τυχαία αυτό το κορμί! Εκτός από την ομορφιά και το σκαρί που έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της Μαρί Σαντάλ κάνει και η ίδια μεγάλη προσπάθεια για να διατηρείται έτσι. Μας αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει και τη βοηθά να έχει αυτό το καλλίγραμμο σώμα!

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το μόντελινγκ, και έτσι πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα την εξωτερική της εμφάνιση, κάτι που δείχνει να της αρέσει πολύ.

Η 27χρονη κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Mαρί Σαντάλ δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές νεαρές κοπέλες του διεθνούς jet set αφού εκτός από ομορφιά διαθέτει και φινέτσα την οποία προφανώς και έχει κληρονομήσει από την πάντα σικ μητέρα της.

Τον τελευταίο καιρό η Μαρία Ολυμπία έχει αλλάξει τα μαλλιά της, τις επιλογές της στα ρούχα αλλά και το σώμα της το οποίο φροντίζει συνεχώς με καλή γυμναστική αλλά και σωστή διατροφή.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό μοιάζει να είναι πιο καλλίγραμμη και γραμμωμένη από ποτέ αφού έχει εντάξει στο καθημερινό της πρόγραμμα τη γυμναστική.

Πριν από λίγες μέρες, η 27χρονη μοιράστηκε με τους followers της στην πλατφόρμα του Instagram τη γυμναστική που κάνει και που τη βοηθά να διατηρεί το σώμα της καλογυμνασμένο, η οποία δεν είναι άλλη από το Pilates Cadillac.

Δείτε τις φωτό που ανέβασε στο άλμπουμ που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved