Ρώσος μεγιστάνας ρίχνει... χρυσάφι στα πόδια του τέως βασιλιά για το «παλάτι» του στο Πόρτο Χέλι
VIP Life

Ρώσος μεγιστάνας ρίχνει... χρυσάφι στα πόδια του τέως βασιλιά για το «παλάτι» του στο Πόρτο Χέλι

«Αυτό το σπίτι θα γίνει δικό μου», ήταν τα λόγια που δεν χωρούσαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Τη βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι έβαλε στο μάτι ένας Ρώσος μεγιστάνας και λάτρης της Ελλάδας, δείχνοντας αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να περάσει στα χέρια του.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο συγκεκριμένος πάμπλουτος επιχειρηματίας ρωσικής καταγωγής ταξίδεψε στις ελληνικές θάλασσες με το υπερπολυτελές σκάφος του, μένοντας άφωνος από την ομορφιά που αντίκρισε στο Πόρτο Χέλι. Χωρίς να αφήσει λεπτό ανεκμετάλλευτο, βγήκε στο... σεργιάνι για μια έπαυλη, προκειμένου να την μετατρέψει στο εξοχικό των ονείρων του.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Μόλις αντίκρισε λοιπόν, την εξοχική κατοικία του βασιλιά Κωνσταντίνου στον Άγιο Αιμιλιανό, που αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, την «ερωτεύτηκε» κεραυνοβόλα. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού το εν λόγω ακίνητο ξεχωρίζει για την αραβική αρχιτεκτονική του και έχει χτιστεί από τα καλύτερα και ακριβότερα υλικά. Αποτελείται από 12 κρεβατοκάμαρες, οι οποίες ξεχειλίζουν από πολυτέλεια, με την πέτρα να δεσπόζει στους εξωτερικούς χώρους, ενώ στα δάπεδα κυριαρχεί το μάρμαρο. Τα χειροποίητα πλακάκια που είναι τοποθετημένα στα περισσότερα δωμάτια έχουν αγοραστεί από το Μαρόκο, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανατολίτικη φιλοσοφία του οικήματος.

Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί από αρχιτέκτονα τοπίου, με τους ειδικούς φωτισμούς στα σιντριβάνια και τα ρυάκια να χαρίζουν ένα... υπερθέαμα.

Αυτό ωστόσο που ενθουσίασε τον Ρώσο μεγιστάνα ήταν η πισίνα των 30 μέτρων, μόλις λίγα μέτρα από το απέραντο γαλάζιο, αλλά και η ιδιωτική παραλία. Θέλοντας λοιπόν να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης αυτού του «παλατιού», μέσω των συνεργατών του προσέγγισε τον τέως βασιλιά, ρίχνοντας στα πόδια του χρυσάφι. «Του πρόσφερε ένα υπέρογκο ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τη βίλα», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον του τέως βασιλιά.

Η νέα «χρυσή» πρόταση

Στο άκουσμα του ποσού, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σάστισε, καθώς παρότι είχε δώσει το ίδιο ποσό για να αποκτήσει το οίκημα αυτό, δεδομένου ότι λόγω της κρίσης, οι αξίες των ακινήτων πέφτουν, τα χρήματα του Ρώσου είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά. Μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία, ο Κωνσταντίνος αρνήθηκε ευγενικά. Γεγονός ωστόσο που δεν πτόησε τον Ρώσο μεγιστάνα, ο οποίος πριν μερικές μέρες απευθύνθηκε ξανά στον τέως βασιλιά με μια ακόμη πιο δελεαστική προσφορά. «Σχεδόν καθημερινά τον βομβαρδίζει με τηλέφωνα, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να πει το πολυπόθητο "ναι"», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από τον βασιλικό κύκλο.

Το μεγάλο δίλημμα

Η επιμονή του Ρώσου έχει βάλει σε δίλημμα τον τέως βασιλιά, ο οποίος σκέφτεται μήπως λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και των θεμάτων με την υγεία του, ίσως έχει έρθει η στιγμή να μείνει μόνιμα στην Αθήνα. Έτσι όχι μόνο θα είναι κοντά στον Νικόλαο και την Τατιάνα που μένουν στο Καστρί, αλλά θα βρίσκεται δίπλα και στους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Από την άλλη, όλοι γνωρίζουν πως το εξοχικό του στο Πόρτο Χέλι είναι ο επίγειος παράδεισός του.

Κάθε φορά που περνά τη μεγάλη σιδερένια πύλη της εξοχικής κατοικίας, που είναι περιστοιχισμένη από κάμερες, νιώθει την ψυχή του να γαληνεύει και το μυαλό του να αδειάζει από κάθε σκοτούρα. «Αυτό το σπίτι κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και δύσκολα θα το αποχωριστεί.

Πάντα έλεγε άλλωστε πως θέλει να μείνει στα χέρια της οικογένειάς του», φέρεται να δηλώνει φιλικό του πρόσωπο. Όπως φαίνεται πάντως μέσα στο 2021 ο τέως βασιλιάς θα αποφασίσει αν θα ενδώσει στο έντονο pressing του Ρώσου μεγιστάνα ή θα του ξεκαθαρίσει οριστικά αυτή τη φορά, πως το σπίτι αυτό δεν πρόκειται να περάσει ποτέ σε ξένα χέρια.

Πηγή κειμένου και φωτό: ΧΑΪ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved