Μπλάτνικ: Οι φωτογραφίες από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τα συγκινητικά λόγια της!
VIP Life

Μπλάτνικ: Οι φωτογραφίες από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τα συγκινητικά λόγια της!

Λίγες μέρες έχουν περάσει από από την ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η οικογένειά του ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το θλιβερό γεγονός, όπως είναι και λογικό άλλωστε.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 83 ετών, μιας και ο ίδιος αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, τα οποία και εν τέλει του στοίχισαν.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου, με την οικογένειά του, αλλά και πλήθος κόσμου να δίνει το παρών στη Μητρόπολη, όπου και βρισκόταν η σορός του για λαϊκό προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Τατόι. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγος του Νικολάου, Τατιάνα Μπλάτνικ, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, κάνοντας λόγο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την οικογένειά της. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να τον αποχαιρετήσει...

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια.

Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί – με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα και με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την «αγάπη για την πατρίδα» από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανήρτησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved