Πόπι Ντελεβίνγκ: Είναι αυτή η κούκλα σύντροφος του γοητευτικού Τίνο, γιου των Παύλου-Μαρί Σαντάλ;
VIP Life

Πόπι Ντελεβίνγκ: Είναι αυτή η κούκλα σύντροφος του γοητευτικού Τίνο, γιου των Παύλου-Μαρί Σαντάλ;

Λέγεται, ακούγεται, γράφεται... Τελικά ισχύει ότι η Πόπι Ντελεβίνγκ, αδελφή της διάσημης Κάρα Ντελεβίνγκ είναι ερωτευμένη εδώ και λίγο καιρό με τον μεγάλο γιο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

Ο «Τίνο» όπως αποκαλούν οι φίλοι του τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, συνονόματο εγγονό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ όπως ακούγεται στα «σαλόνια» της Ευρώπης είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με την εντυπωσιακή 25χρονη ξανθιά καλλονή Πόπι η οποία εκτός από μοντέλο είναι και επιχειρηματίας και φυσικά περιζήτητη.

Ο Τίνο, είναι επίσης ένας από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους εργένηδες και μάλιστα γαλαζοαίματος και θεωρείται πως είναι πρώτος στις λίστες των κοριτσιών που θέλουν ένα καλό και άνετο μέλλον.

Ο Τίνο λοιπόν είναι απόφοιτος αγγλικής φιλολογίας του κορυφαίου πανεπιστημίου Τζορτζτάουν όμως τώρα σκέφτεται να κάνει μεταπτυχιακό στη συγγραφή σεναρίων.

Άλλωστε από νωρίς έχει δείξει την καλλιτεχνική του φλέβα, αφού εκτός από πολύ καλός ζωγράφος, είναι και μουσικός και μάλιστα λατρεύει την κλασική κιθάρα.

Μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, Αχιλλέα Ανδρέα που προσφάτως αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική, μοιράζονται τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, αν και ο Τίνο είναι πιο χαμηλών τόνων.

Ξένα δημοσιεύματα θέλουν τον Τίνο να είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό με την Πόπι Ντελεβίνγκ η οποία είναι πολύ καλή φίλη της κατά έναν χρόνο μεγαλύτερης αδελφής του Τίνο, της Μαρίας Ολυμπίας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της εντυπωσιακής Πόπι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved