Κέιτ Μίντλετον: Τα στοιχεία που έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Τα στοιχεία που έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της

Όσο η Κέιτ Μίντλετον παραμένει στο νοσοκομείο, τόσο διαρρέουν διάφορα στοιχεία για την υγεία της.

Αυτά είναι τα στοιχεία που έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της. Οι ειδικοί βάζουν στο μικροσκόπιο κάθε εμφάνισή της και αναλύουν ακόμα και την παραμικρή κίνησή της...

Kate-Middleton.jpg

Στις 9 Ιανουαρίου, η Κέιτ έκλεισε τα 42α γενέθλιά της τα οποία συνηθίζει να γιορτάζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς πολλούς εορτασμούς. Τα προηγούμενα χρόνια τα γιόρταζε με πάρτι για τσάι, οικογενειακό χρόνο και χαλάρωση στο εξοχικό τους σπίτι στο Norfolk, στο Anmer Hall. Η μοναδική κίνηση προς τα έξω ήταν ότι δημοσιεύτηκε μία αδημοσίευτη φωτό της οικογένειας που είχε τραβηχτεί την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου.

11 Ιανουαρίου 2024: Η «ύποπτη» σόλο εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

abfc8314-kate-middleton-13.jpg


Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε μόνος του, χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του, το στάδιο Headlingley στο Λιντς για να συναντήσει ένα ζευγάρι φίλων που συνεργάστηκαν για να συγκεντρώσουν περισσότερα από 19 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της νόσου του κινητικού νευρώνα. Αρχικά η απουσία της Κέιτ Μίντλετον δεν είχε σχολιαστεί, τώρα όμως, που εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, δεν περνάει απαρατήρητο σαν γεγονός.

17 Ιανουαρίου 2024: Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για τη νοσηλεία της πριγκίπισσας

kate-middleton.jpg

Στις 17 Ιανουαρίου το παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ενημερώνοντας για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, δημιουργώντας όμως θολό τοπίο σχετικά με το τι πραγματικά της συμβαίνει. Γεγονός που ενέτεινε τα σενάρια περί σοβαρής περιπέτειας υγείας της πριγκίπισσας που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά από αρκετούς μήνες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved