Δάκρυσε ο βασιλιάς Κάρολος – Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας του
VIP Life

Δάκρυσε ο βασιλιάς Κάρολος – Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας του

Στα καθήκοντά του επέστρεψε ο βασιλιάς Κάρολος μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα τόσα πολλά μηνύματα στήριξης και τις υπέροχες ευχές που έλαβα τις τελευταίες μέρες. Όσοι έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο θα γνωρίζουν ότι τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση που θα μπορούσε να έχει κανείς. Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω ότι το να μοιραστώ τη δική μου διάγνωση για τον καρκίνο, βοήθησε στην προώθηση της κατανόησης του κοινού αλλά και στο να ρίξει φως στο έργο όλων εκείνων των οργανισμών που υποστηρίζουν τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο. Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και την αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας», είχε αναφέρει στο πρώτο του μήνυμα.

karolos.jpg

«Έχω λάβει τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα και κάρτες. Τις περισσότερες φορές με έκαναν να δακρύσω», ομολόγησε ο Κάρολος στη συνάντησή του με τον Sunak.

«Ακούω ότι έχει δοθεί πολύ περισσότερη προσοχή και ενδιαφέρον σε αυτές τις κύριες, υπέροχες φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο, πολλές από τις οποίες έχω αναλάβει την αιγίδα εδώ και χρόνια»

1677778460919-591961700-karolos-(4).webp

«Κάνουν απίστευτο έργο σε όλη τη χώρα», απάντησε ο Sunak.
«Το κάνουν, το κάνουν», συμφώνησε ο βασιλιάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved