Εξοργισμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράζει από θυμό. Θα πέσουν κεφάλια...»
VIP Life

Εξοργισμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράζει από θυμό. Θα πέσουν κεφάλια...»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι βαθιά αναστατωμένος για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον. Ο τρόπος που ο βρετανικός Τύπος αντιμετωπίζει την κατάσταση, τον έχει εξοργίσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

«Ο Oυίλιαμ είναι μια πολύ διαφορετική ράτσα. Σκέφτεται ένα θέμα ξανά και ξανά. Σιγοβράζει.», δήλωσε στο Fox News ο Κρίστοφερ Άντερσεν, καταξιωμένος συγγραφέας του έργου «Ο Βασιλιάς: Η ζωή του Καρόλου Γ».

Lady Rose Hanbury: Έχει σχέση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ;- Η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο με την Κέιτ

5dc12808-kate-william.jpg

«Προσπαθεί να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της συζύγου του. Πάντα είχε μνησικακία απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και είναι ακόμη λιγότερο πιθανό από τον πατέρα του να νιώσει την ανάγκη να εξηγήσει οτιδήποτε. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον Τύπο για το θάνατο της μητέρας του και παρά τη γοητεία του και τη φυσική του τάση για διπλωματία, συνεχίζει να βλέπει τους δημοσιογράφους...σαν τσακάλια», ανέφερε σε άλλο σημείο.

BRITAIN ROYALTY

ΑΠΕ ΜΠΕ - EPA/TOLGA AKMEN

Και τόνισε ο Άντερσεν: «Σιγοβράζει από θυμό. Είναι υπό πίεση και θυμωμένος με όσα γράφονται και λέγονται για την άρρωστη γυναίκα του. Μέσα σε όλα αυτά, ο μελλοντικός βασιλιάς έχει κατακλυστεί από το να πρέπει να επωμιστεί ένα τόσο βαρύ φορτίο, ενώ ο πατέρας του παλεύει με τον καρκίνο, και αυτό σημαίνει λίγο χρόνο για επιεικές εκρήξεις για τις οποίες ήταν διάσημος ο βασιλιάς. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ είναι βέβαιο ότι θα ραγίσει. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Θα πέσουν κεφάλια, είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Γουίλιαμ μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε: «Εδώ θα έπρεπε να είναι η γυναίκα μου»

Μίντλετον: Θύελλα αντιδράσεων για την πρώτη εμφάνισή της - Δεν έπεισε ότι είναι η Κέιτ

Σε πανικό το Παλάτι με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ - «Αν συνεχίσουν έτσι θα έχει άσχημο τέλος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved