Ποιοι επώνυμοι ακολούθησαν τον Φοίβο Μορίδη (κάνοντας… like and follow) στο Ελληνικό… «facebook», το Greek Smile!
Media

Ποιοι επώνυμοι ακολούθησαν τον Φοίβο Μορίδη (κάνοντας… like and follow) στο Ελληνικό… «facebook», το Greek Smile!

Εδώ και λίγες μέρες, είναι ξανά on line,στην τελευταία πιλοτική του φάση, το πρώτο ελληνικό social network, το ελληνικό..."Facebook" όπως το απεκάλεσαν τα ελληνικά media , το Greek Smile.

Γι αυτό το λόγο, ο ιδρυτής του, γνωστός διεθνής Έλληνας επιχειρηματίας, President -CEO της DREAMWORKS CORP Worldwide, Φοίβος Μορίδης, ταξιδεύει συχνά-πυκνα από το Λονδίνο όπου είναι η βάση του, στην Αθήνα, για σειρά επαφών, με σημαντικά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, οι οποίοι επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον να συμβάλουν στην καθιέρωση και μαζική κοινωνικοποίηση του Greek Smile.

Ήδη, σημαντικότατοι Έλληνες σ' ολόκληρο τον κόσμο, πυκνώνουν καθημερινά τις τάξεις του greek smile και από τα πρώτα ονόματα που μπήκαν, είναι ο γνωστός Ελληνοαμερικανός media star George Stefanopoulos,ο ιδρυτής της EASY JET, Sir Stelios Hadjioannou, η διεθνούς φήμης jewellery artist Anthi Zachrakis, ο βραβευμένος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Jaque Galifianakis,η ιδρύτρια της κορυφαίας on line εφημερίδας στον κόσμο, της Huffinghton Post, Arianna Huffinghton και πολλοί άλλοι...

Από την Ελλάδα, οι πρώτοι που έσπευσαν να γίνουν μέλη του greek smile ,ήταν ο...αγέραστος μεγάλος μας ηθοποιός, Κώστας Βουτσας, ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Ζήσης Μπουκουβάλας,η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Ορέστης Τζιοβας, η Νικολέτα Ραλλη, η Γωγώ Φαρμακη, το μοντελλο Ρια Τσιγα και αρκετοί άλλοι επωνύμου...

Παρά το γεγονός οτι το Greek Smile , λειτουργεί τώρα πιλοτικά και δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί οι σημαντικότερες λειτουργίες και παροχές του (φήμες αναφέρουν μεταξύ άλλων, για τη λειτουργία τεσσάρων WEB TV Channels και... δωρεάν τηλεφωνίας) ,εντούτοις πάνω από...275,000 άτομα σ' ολόκληρο τον κόσμο έχουν ήδη γίνει μέλη ,80,000 περίπου εκ των οποίων, είναι Έλληνες της διασποράς, αλλά και φιλέλληνες φίλοι τους!!

Ο Έλληνας..."Zuckeberg", οπως τον αποκαλούν τα διεθνή media, Φοίβος Μορίδης, κρύβει πολλές ακόμη εκπλήξεις, που θα τις παρουσιάσει μαζί με τους co-founders, τους συνεργάτες του και τους 111 Ambassadors του GS, σε μια πλήρη παρουσίαση, στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο.

Μεχρι τοτε,μπειτε ολοι στο www.greek-smile.com, περιδιαβείτε το και... ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved