Έβελυν Καζαντζόγλου: Μιλά για την παρυσίαση των καλλιστείων «Mr Cyprus»
Media

Έβελυν Καζαντζόγλου: Μιλά για την παρυσίαση των καλλιστείων «Mr Cyprus»

Ένα μήνα περίπου πριν την επίσημη πρεμιέρα των ανδρικών καλλιστείων του Sigma, «Mr Cyprus», η Έβελυν Καζαντζόγλου μιλά για το πώς προέκυψε η παρουσίαση του σοου.

Είσαι έτοιμη να στέψεις τον πρώτο «Mr Cyprus»;

Είμαι, είμαι! Αν και βλέποντας (κλεφτά λίγο) τις συμμετοχές μάλλον θα δυσκολευτούν οι κριτές και ο κόσμος να διαλέξουν τον κατάλληλο, γιατί όλοι είναι πολύ καλοί. Όλο αυτό θα κριθεί απ’ ό,τι φαίνεται στη λεπτομέρεια.

Πώς αισθάνεσαι που θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόσους ωραίους άνδρες μοντέλα;

Γιατί όπως ακούω όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι να τους τρως με το κουταλάκι. Ισχύει; Τους είδες; Κοιτά από τη μια θα σου πω πως είμαι σε προνομιούχα θέση μιας και το παρουσιάζω και φαντάζομαι πολλές γυναίκες θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου. Από την άλλη, λόγω δουλειάς, είμαι και επίσημα 15 χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ, έχω δει πολύ ωραίους άντρες στη ζωή μου. Το θέμα δεν είναι να είναι μόνο ωραίοι, αλλά να έχουν και το κάτι έξτρα (σε χαρακτήρα, μυαλό, αέρα) που θα μας καθηλώσει.

Δεν μου λες, είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνεις την παρουσίαση ενός τέτοιου μεγαλεπήβολου σόου;

Πέρα από την παρουσίαση σε Μad awards και Μad walk τα οποία είναι πολύ δυνατά projects μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζομαι σε κάτι τέτοιο έξω από την ασφαλή, για εμένα, ζώνη του Mad.

Πηγή: TVΜανία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved