Μπρούσκο:  Παύλος και Ματθαίος πιάνονται στα χέρια μπροστά στην Αναστασία
Media

Μπρούσκο: Παύλος και Ματθαίος πιάνονται στα χέρια μπροστά στην Αναστασία

Ο κοσμηματοπώλης, φίλος του Αχιλλέα, παρατηρεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μενταγιόν Μπρούσκο που φορά η Μελίνα στον λαιμό, ενώ η ίδια δείχνει να τυραννιέται από ένα μυστικό που τη βαραίνει εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ο Σήφης, από την άλλη, ενημερώνεται από τον αστυνόμο για την πιθανή παρουσία του Ροκάκη στα Χανιά, αλλά δεν δίνει σημασία, μιας και η είδηση στηρίζεται σε αναξιόπιστες καταθέσεις μαρτύρων. Ο Πάτροκλος, ο Τζιράκης και ο μυστηριώδης άντρας συνεχίζουν τις επαφές με τον Σέρτζιο Σπαλέτι, προκειμένου να αρπάξουν τη δουλειά από τον συνεταιρισμό Ματθαίων - Γιαννακάκηδων, τη στιγμή που οι Ματθαίοι φτάνουν ανυποψίαστοι στα Χανιά.

Η Δάφνη, η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή επιχειρούν να ανοίξουν δια της πλαγίας οδού τα μάτια της Βασιλικής σχετικά με τη στειρότητα του Μηνά. Παράλληλα, ο εριστικός τρόπος του Παύλου, βγάζει τον Ματθαίο εκτός ελέγχου, και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια παρουσία της Αναστασίας, η οποία παρατηρεί με αμηχανία.

Στο μεταξύ, ο Σήφης εξακολουθεί να διεκδικεί την Άλκηστη φτάνοντας σε ακρότητες, ενώ ο Μηνάς, μπαίνοντας σπίτι του, δέχεται την επίθεση του Ροκάκη ο οποίος ήταν κρυμμένος.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved