Σάκης Τανιμανίδης: Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor
Media

Σάκης Τανιμανίδης: Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για το Survivor και τι θα δούμε. 

Έχεις κάνει ήδη το πρώτο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Τι σου αρέσει και τι σε απωθεί σε αυτόν;

«Ο Άγιος Δομίνικος συνδυάζει το κλασικό εξωτικό τοπίο της Καραϊβικής με τη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα και αυτός είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός! Δεν με απωθεί κάτι συγκεκριμένο. Θα μπορούσα ίσως να πω ότι όσο ενθουσιασμένος είμαι με τον Άγιο... άλλο τόσο τα έχω και λιγάκι μαζί του, γιατί θα με κρατήσει μακριά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα για πέντε μήνες!»

Πώς προέκυψε το «Survivor·»; Αν σου είχαν προτείνει να συμμετάσχεις ως παίκτης, θα δεχόσουν;

«Έγινε μια αρχική συζήτηση με το κανάλι όσο βρισκόμουν στο εξωτερικό, και χωρίς πολλές συζητήσεις είπα το «Ναι», γιατί με ενθουσίασε το σόου, αλλά και επειδή πιστεύω ότι μου ταιριάζει πολύ. Κεραυνοβόλος έρωτας, δηλαδή. Εννοείται ότι θα έπαιρνα μέρος και ήδη ζηλεύω τους παίκτες! Το μόνο πράγμα που με στενοχωρεί όσο θα παρουσιάζω την εκπομπή είναι ότι δεν θα μπορώ να διαγωνιστώ! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο»

Πόσο καιρό θα μείνετε στον Άγιο Δομίνικο;

«Πέντε μήνες περίπου... Όσο χρειάζεται για να καλοκαιριάσει στην Ελλάδα πριν επιστρέψω»

Θέλεις να μας δώσεις μια ιδέα για τις δοκιμασίες που θα δούμε να περνάνε οι παίκτες;

«Αυτό το «Survivor» είναι μια εντυπωσιακή βερσιόν του γνωστού φορμάτ. Είναι, θα έλεγα, το «Survivor» επί 5! Και ο λόγος είναι ότι εκτός από τους επωνύμους που διαγωνίζονται στη μια ομάδα, όλο το παιχνίδι έχει έναν αρκετά πιο αθλητικό και αγωνιστικό χαρακτήρα. Φανταστείτε το σαν να βλέπεις 4 φορές τη βδομάδα ματσάκι -αθλητικό event δηλαδή. Τις δοκιμασίες αυτές θα τις δείτε πολύ σύντομα στις οθόνες σας»

Από τους celebrities που συμμετέχουν υπάρχει κάποιος που να θεωρείς φαβορί;

«Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον, γιατί είναι όλοι τους δυνατές επιλογές. Οι άντρες που συμμετέχουν είναι αγωνιστές, αλλά θα έλεγα ότι πρέπει να «έχετε το μάτι» σας και στις γυναίκες που είναι όλες «τούμπανα» (με την καλή έννοια)» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved