Media

Nomads: Παρασκευάς: Δεν θα πιστεύετε τι έχει καταφέρει να κάνει πραγματικότητα ο παίκτης της Ζούγκλα

Gossip-tv Team

Εύκολα θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον Λευτέρη Παρασκευά που αγωνίζεται με την ομάδα της Ζούγκλας στο Nomads ως ένα… πολυμηχάνημα με ψυχή μικρού παιδιού.

Ο μελαχρινός κομμωτής, όπως μας συστήθηκε μέσα από το νέο ριάλιτι του Ant1, ριάλιτι για εμάς… άθλος για εκείνον δεν είναι απλώς ένας παίκτης με φιλοδοξίες είναι ένας 40χρονος που κάθε του βήμα θέλει να ξεπερνά το προηγούμενο κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει έως τώρα στη ζωή του και μιλάμε για πραγματικά χιλιόμετρα.

O Λευτέρης είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα σε μία χρονιά, τέσσερα διαφορετικά είδη υπερμαραθώνιων αποστάσεων.

Επιγραμματικά μόνο σημειώνουμε πως ο παίκτης του Nomads, έχει συμμετάσχει στο “Ironman” στην Αγγλία, το “Celtman” - μία από τις πιο ακραίες διαδρομές τριάθλου αλλά και το “Ultraman” της Ουαλίας. Είναι πανελληνιονίκης στην κολύμβηση και μεταξύ πολλών άλλων και παίκτης waterpolo. Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε την έντονη φιλανθρωπική του δράση καθώς εδώ και έξι χρόνια ο ίδιος διοργανώνει “Magnathlon”, ένας αγώνας που κάνει στη γενέτειρά του, τον Βόλο, και ιδρύθηκε με σκοπό την υποστήριξη ιδρυμάτων στην ευρύτερη περιοχή. Ένα ακόμη event που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος είναι το «ΚΟΛΥΜΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» και φυσικά η δράση του δεν σταματά εκεί.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς οργάνωσε το project “The Extra Mile”, το οποίο υποστηρίζει τον σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ», που βρίσκεται στην Κομοτηνή και σχετίζεται με την επανένταξη ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες. Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ The Extra Mile κράτησαν έναν χρόνο, χρηματοδοτήθηκε από χορηγούς, αλλά και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και προβλήθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο στο Cosmote TV.

Ο υπερταλαντούχος Λευτέρης όμως έχει κάνει και το πέρασμα του από τον κινηματογράφο.

Έχει δουλέψει για διαφημιστικά στην τηλεόραση ενώ έχει συνεργαστεί ως hair stylist σε πολύ γνωστές και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Και μετά από όλα αυτά δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτό που έκανε στο Nomads.

Έφτασε στην παραλία κολυμπώντας και τώρα λαχταρά να κατακτήσει τη νίκη ενός ακόμη αγώνα και να τον αφιερώσει στην όμορφη γυναίκα του και το μικρό του παλικαράκι, όπως ο ίδιος λέει τον γιο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved