Βίκυ Χαντζή: «Η δημοσιογραφία είναι η πιο συναρπαστική δουλειά»
Media

Βίκυ Χαντζή: «Η δημοσιογραφία είναι η πιο συναρπαστική δουλειά»

Η Βίκυ Χαντζή η οποία βρίσκεται καθηµερινά στο τιµόνι της πρωινής εκποµπής του Αlpha μιλάει για τη μεγάλη αγάπη της στη δημοσιογραφία αλλά και σε κάτι ακόμα που την κάνει να νιώθει ευτυχισμένη.

Τι είναι για εσάς η δημοσιογραφία; Εχετε σκεφτεί τον εαυτό σας σε άλλη δουλειά;

Η δημοσιογραφία είναι η πιο συναρπαστική δουλειά που μπορεί να κάνει κανείς. Καμία ημέρα δεν είναι ίδια με την άλλη. Από την άλλη πάλι, αγαπώ πολύ την ψυχολογία και το life coaching. Παράλληλα με τη δουλειά μου στην τηλεόραση, κάνω σεμινάρια NLP και βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας και είναι κάτι που θέλω να εξελίξω ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Ποια ανάγκη σας οδήγησε σε αυτό το μονοπάτι;

Ερχεται μια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου που χρειάζεται να κάνει μια εσωτερική εκκαθάριση και επανεκκίνηση. Να πετάξει από μέσα του πεποιθήσεις και φόβους που τον κρατούν δεμένο σε καταστάσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια και να πάρει ξανά το πηδάλιο της ζωής του στα χέρια του. Είναι η στιγμή του «πάρ’ το αλλιώς»… Μια τέτοια στιγμή για μένα υπήρξε πριν από έξι χρόνια. Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός και το life coaching μου έδωσαν τα εργαλεία που χρειαζόμουν για να ξεκλειδώσω ανεξάντλητα αποθέματα δύναμης. Εκτοτε αποφάσισα να το σπουδάσω και να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved