Θοδωρής Αθερίδης: «Ο ρόλος μου άρεσε από την πρώτη  στιγμή, όπως και το σενάριο και η πλοκή»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Ο ρόλος μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, όπως και το σενάριο και η πλοκή»

Απόψε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά «Μην ψαρώνεις» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλά για το πώς προέκυψε ο ρόλος του αλλά και για το αν έχει κοινά στοιχεία με την ήρωα του.
Πως προέκυψε η πρόταση;

«Με πήραν τηλέφωνο, διάβασα κάποια επεισόδια, είδα βίντεο της χιλιανής σειράς στην οποία βασίζεται η δική μας, διαπίστωσα ότι έχει ενδιαφέρον και είπα το «ναι». Είναι ένα σίριαλ φτιαγμένο με γλυκύτητα, τρυφερότητα και χιούμορ, οπότε αποφάσισα να πω το «ναι» και να επιστρέψω στην τηλεόραση με μία οικογενειακή σειρά, με αρκετά κοινά σημεία με το «Πίσω στο σπίτι», που ήταν και το τελευταίο μου σίριαλ»

Ο ρόλος σας έκανε το κλικ; «Υποδύομαι έναν ιχθυοπώλη στο Κερατσίνι, με τρία παιδιά και χωρίς γυναίκα, καθώς έχει πεθάνει, βιοπαλαιστή, άνθρωπο που αγωνίζεται για να ζήσει την οικογένεια Του. Παράλληλα, είναι και ενεργός συνδικαλιστικά, πρόεδρος του σωματείου του. Ο ρόλος μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, όπως και το σενάριο και η πλοκή, καθώς προσπαθεί να δείξει ότι ο έρωτος υπερβαίνει τις κοινωνικές τάξεις»

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεστε;
«Είμαι ένα λαϊκό παιδί, έχω μεγαλώσει σε μία λαϊκή συνοικία της Θεσσαλονίκης, ο ήρωας που έκανα στη σειρά «Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς» και με τον οποία έγινα γνωστός ήταν λαϊκός, επαληθεύω λοιπόν αυτό το προφίλ», λέει ο ίδιος στο Tv Kous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved