Κάντζου - Γιακουμής: «Δεν θέλουμε να φοβίζουμε τον κόσμο»
Media

Κάντζου - Γιακουμής: «Δεν θέλουμε να φοβίζουμε τον κόσμο»

Οι τηλεθεατές της πολύ πρωινής ζώνης τους βάζουν καθημερινά στα σπίτια τους και οι δυο τους μεταδίδουν τα νέα της ημέρας, πάντα με ψύχραιμη ματιά.

Η Αμαλία Κάντζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής σε συνέντευξή τους μίλησαν για το πόσο δύσκολο είναι να λένε δυσάρεστες ειδήσεις και πως αντέδρασαν όταν τους έγινε πρόταση για τόσο πρωινή εκπομπή.

Είναι δύσκολο να λες «καλημέρα» καταγράφοντας παράλληλα μια καθημερινότητα με συχνά δυσάρεστες ειδήσεις;

Αμαλία Κάντζου: «Είναι πραγματικά δύσκολο στις 5.30 το πρωί να είσαι αναγκασμένος να μεταδώσεις δυσάρεστες ειδήσεις, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είμαστε ενημερωτική εκπομπή και αναπόφευκτα ενημερώνουμε τους τηλεθεατές για ό,τι συμβαίνει. Απλώς, έχουμε αποφασίσει να μην καταστροφολογούμε, να μη φοβίζουμε τον κόσμο και να δίνουμε την είδηση στην πραγματική της διάσταση. Θεωρώ πως αυτό το έχουμε, καταφέρει και γι' αυτό οι τηλεθεατές μας επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους».

Βαγγέλης Γιακουμής: «Είναι εξαιρετικά υπεύθυνο καταρχήν, όχι μόνο δύσκολο, όταν πρέπει να ενημερώσεις ,. · τους τηλεθεατές τόσο πρωί για κάποιο δυσάρεστο γεγονός που ίσως βρίσκεται σε εξέλιξη. Χρειάζεται η «καλημέρα» που θα πω να τον προδιαθέτει ότι στη συνέχεια θα ακούσει κάτι που ίσως δεν είναι και τόσο ευχάριστο, για αυτό και απαιτείται μέτρο, σύνεση και υπευθυνότητα για να μην προκαλούμε πανικό».

Πώς αντιδράσατε όταν σας έγινε πρόταση για μια τόσο πρωινή εκπομπή;

Α.Κ.: «Χάρηκα, αλλά και αισθάνθηκα μεγάλη ευθύνη, όταν ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης κ. Δημήτρης Μιχαλέλης μου το πρότεινε. Μπήκαμε με τον Βαγγέλη σε μια ζώνη «νεκρή» και μετά τις 6 μέσα στον σκληρό ανταγωνισμό. Αποφασίσαμε να είμαστε ο εαυτός μας να χαμογελάμε, να αστειευόμαστε και να ενημερώνουμε τον κόσμο με αντικειμενικότητα και υπευθυνότητα. Και φαίνεται πως ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει».

Β.Γ.: Το περίμενα να σας πω την αλήθεια, δεν μου έκανε εντύπωση. Για αυτό και είπα μέσα μου ότι θα το κάνω με όρεξη. Και πράγματι, δυόμισι μήνες τώρα, παρά το αξημέρωτο ξύπνημα, κάνουμε την εκπομπή σαν να είναι η πρώτη ημέρα, δίχως κούραση και κομπασμούς. Μου αρέσει αυτό που κάνω και το κάνω με κέφι, αγάπη και επαγγελματισμό», τόνισαν στο 7 MEΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved