Παρουσιαστές με διπλό ρόλο στα κανάλια (photos)
Media

Παρουσιαστές με διπλό ρόλο στα κανάλια (photos)

Όλα τα κανάλια έχουν δυνατά χαρτιά, γι’ αυτό οι ιθύνοντες φροντίζουν να τα χρησιμοποιήσουν όσο καλύτερα γίνονται.

Είναι πρόσωπα πρώτης γραμμής, που έχουν πέραση στο κοινό και συχνά βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Η επαγγελματική τους πορεία έχει αποδείξει ότι οι μετοχές τους ανεβαίνουν με το πέρασμα των χρόνων και μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών θέλοντας να κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος της πίτας της τηλεθέασης, ρίχνουν στην «μάχη» του ανταγωνισμού τα δυνατά τους χαρτιά για να βγουν… κερδισμένοι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και αυτός είναι ένας από τους λόγους που την νέα τηλεοπτική σεζόν θα την αξιοποιήσουν σε δυο project. Το ένα είναι το «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» που πήρε το πράσινο φως και για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά θα την τοποθετήσουν και στο τιμόνι του «Final Four». Πρόκειται για ένα μουσικό show που οι άνθρωποι του σταθμού ποντάρουν πολύ σε αυτό.

Σε διπλό ρόλο θα δούμε για άλλη μια σεζόν την Μαρία Μπεκατώρου. Η συνεργασία των δυο πλευρών πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και κάθε χρόνο προτείνουν στην παρουσιάστρια concept που της ταιριάζουν. Έτσι, εκτός από το «Still Standing» το οποίο θα δούμε για τρίτη χρονιά, η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάσει ξανά το «Your Face Sounds Familiar» καθώς το show των μεταμφιέσεων της ταιριάζει και του ταιριάζει.

Στο Star ποντάρουν αρκετά στην Βίκυ Καγιά. Το «Shopping star» συνεχίζει το ταξίδι του στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού, όπως και το «Greece’s Next Top Model», το οποίο στον α’ κύκλο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έφερε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

Τέλος, στον ΣΚΑΪ περιμένουν με αγωνία την άφιξη του Γιώργου Λιάγκα, καθώς τον θεωρούν ένα από τα δυνατά τους χαρτιά. Μπορεί, αυτή να είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, αλλά ο παρουσιαστής έχει αποδείξει ότι μπορεί ν’ ανταπεξέλθει σε διπλό ρόλο και ο καυστικός του λόγος φέρνει νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζει το «Guess my age», το οποίο παρά τις οντισιόν που έγιναν δεν βρέθηκε ο κατάλληλος παρουσιαστής, καθώς και ένα μαγκαζίνο το οποίο θα μεταδίδεται μετά τις 12.00 και θα λέγεται «Όλοι στον ΣΚΑΪ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved