Survivor: Ο Κοψιδάς πήγε στο super market και δεν πάει ο νους σου τι ψώνισε!
Media

Survivor: Ο Κοψιδάς πήγε στο super market και δεν πάει ο νους σου τι ψώνισε!

Survivor: Στο σούπερ μάρκετ «τσάκωσαν» οι συνεργάτες της εκπομπής Το Πρωινό, τον Γιώργο Κοψιδά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αφού επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν τα ψώνια του από μεγάλο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του.

Και μάντεψε τι ψώνισε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο ηθοποιός γέμισε ένα καρότσι με vegan προϊόντα.

Φρούτα, λαχανικά, χαλβάδες και μπισκότα βρώμας ήταν από τις πρώτες του επιλογές. Μετά από τόσους μήνες αφαγιάς στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να αναπληρώσει όλες τις θερμίδες που έχασε όσο ήταν στο ριάλιτι.

Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι ο ηθοποιός είχε έρθει αντιμέτωπος με τις κατηγορίες συμπαικτών του, επειδή ζητούσε να τρώει λίγο παραπάνω φακόρυζο, όταν οι υπόλοιπο είχαν τη δυνατότητα να τρώει και τα ψάρια που ψάρευαν στην παραλία.

«Ο βιγκανισμός δεν είναι μια διατροφική επιλογή. Είναι φιλοσοφία ζωής. Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου; Αν εκείνος ξεπουλάει τόσο εύκολα τα ιδανικά του και τα πιστεύω του, εγώ δεν το κάνω», είχε πει στην εκπομπή Love It. Όσο για τα κιλά που είχε χάσει;

«Εγώ δεν είχα εικόνα πως δείχνω. Όταν πήγα στην κλινική και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, με είδα αποστεωμένο. Εκεί σοκαρίστηκα. Δεν είχα καταλάβει πως είχα χάσει πολλά κιλά. Σίγουρα πάνω από 15 κιλά. Μπορεί και 20.». Θυμίζουμε πως οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά κατά την αποχώρησή του, είχαν φέρει πλήθος αρνητικών σχολίων.

«Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά», είχε πει ο παίκτης.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Το Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved